PayWindow Payroll System 17.0.17

PayWindow Payroll System 17.0.17

Developer's description
Published by ZPAY Payroll Systems, Inc. on 16 Jul 2019

"User-friendly si mai simplu de utilizat salarizare vreodată!"

Câștigător de Cel mai bun Business Application Award, iar Choice Poporului, Premiul Cel mai bun de aplicare de afaceri la Premiile de conferinte Shareware Industrie. Plătiți de orice perioadă de plată; oră, salariați, comandat, muncitorii non-angajaților; printuri Controale, 941, W2s, 1099-MISC formulare și rapoarte din belșug! Built-in de backup de date și de a restabili cu compresie de fișiere. Puteți plăti un angajat in mai putin de trei clicuri de mouse! Protecție cu parolă. Peste 30 de ani de experiență face acest cel mai ușor de utilizat și mai ușoară de a utiliza salarizare vreodată. Nu sunt necesare cunostinte de contabilitate pentru a fi performante propriul salarizare în câteva minute. Usor de urmat tutori on-line luați de mână care vă arată exact ce să facă. Acesta este dotat cu tabelele fiscale federale și de stat sunt incluse și le puteți edita, de fapt te. Și centrul de raport are rapoarte de belșug! Veți găsi în centrul de raport: - rapoarte Portret și angajaților Peisaj - totaluri angajatorului raport - rapoarte de contabilitate a costurilor - Sosire imprimare - Verificați înregistrați - rapoarte de salarizare pentru lună, trimestru și an de la data - raport de răspundere fiscală - imprimă fapt o formă reală 941 Raportul - Print Formulare W2 și forme 1099-misc pentru lucrătorii non-angajat - rapoarte de istorie Salarizare - etichete Angajat de discuții, liste și plăti etichete plic - Chiar exporturile de GL importatoare și alte programe, cum ar fi QuickBooks. PayWindow sistemul de salarizare, nici una nu este mai usor de folosit!

Requirements: Requires MS Jet engine and MDAC installed.

What's new in this version: Fix for QIF export for broken address, this happens when street line 1; Fix for check number not adding/placed due to Alphabetic sort issue; Fixed reporting year in 941 Form issue. reporting year in 941 Form issue.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PayWindow Payroll System on 16 Jul 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PayWindow Payroll System Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review