Quick Corporate Minutes 5.0.2

Developer's description
Published by Iccomplish, Inc on 22 Feb 2016

"Proces-verbal și Rezoluțiile Corporate rapide"

Proces-verbal Corporate rapide (aka "QuickMinutes") va permite să introduceți dvs. de minute corporative necesar de stat și a cerințelor de rezolvare. Este ușor să trecem cu vederea importante cerințele legale pentru a menține statutul corporativ, mai ales în cazul în care corporația este o "operațiune de un singur om". Dar în ochii legii, o corporație este o entitate independentă și, ca atare, trebuie să păstreze evidențe adecvate și complete. Scopul Quick Corporate Minutesâ ?? ¢ este de a vă ajuta să atinge aceste obiective, cu minim de efort.

Creati rezoluții nelimitat și minute de întâlnire. Edita și imprima rezoluții nelimitate. Peste 60 de template-uri de rezoluție standard. Menținerea adresele acționarilor, directorilor și ofițeri. Compania Trial permite demonstrație de caracteristici. Backup și restaurare a datelor cu ușurință. Suport de e-mail gratuit.

Requirements: 512 MB RAM

What's new in this version: Track LLCs, non-profits and professional corporations; backup/restore; create Articles of Incorporation and Bylaws

 • Updated

  22 Feb 2016
 • Downloads

  226 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Quick Corporate Minutes on 22 Feb 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Quick Corporate Minutes Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review