Universal Biometric Driver 5.84.13

Universal Biometric Driver 5.84.13

Developer's description
Published by Xpress Software Inc. on 13 Sep 2015

"Universal biometric driver"

Universal biometric driver este proiectat pentru a comunica software PayPunch cu diferite tipuri de dispozitive biometrice și transferul de date la PayPunch baza de date.
PayPunch este un sistem de urmărire biometric ceas de timp și prezență, care înlocuiește ceasului de timp tipice folosite pentru a urmări angajații de prezență. În loc de angajați stantare un timp-card, ei pur și simplu inserați mâna lor în cititor și introduceți numărul lor angajat. PayPunch face restul!
Biometrie este analiza statistică a observațiilor biologice și fenomene. PayPunch foloseste un dispozitiv biometric care recunoaște mâna fiecărui angajat și înregistrează datele de timp / de prezență pentru a produce o salarizare corectă în mod semnificativ mai putin timp decât oricând înainte!

Requirements: Windows

What's new in this version: Universal Biometric Driver is designed to communicate PayPunch software with different types of biometric devices and data transferring to PayPunch database.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Universal Biometric Driver on 13 Sep 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Universal Biometric Driver Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review