Cut 1D X 3.6

Developer's description
Published by Optimal Programs on 21 Oct 2014

"Cut1DX este o componentă de automatizare pentru 1D tăiere."

Cut 1D X este o Componenta de automatizare utilizate pentru obținerea de modele de tăiat de un piese tridimensionale care pot avea diferite unghiuri de 90 de grade la lor extremities. Cut 1D X poate fi folosit pentru tăierea pieselor liniare, cum ar fi bare, tevi, tuburi, bare de otel, sau orice alte materiale folosite in aplicatii industriale. Cut 1D X poate fi folosit în orice ambianta de programare, cum ar fi Delphi, C + + Builder, Visual Basic, Visual C + +, C #, Excel, Java etc

Caracteristici:

Piese care urmează să fie tăiate pot avea diferite unghiuri de 90 de grade la extremitățile lor. O mulțime de materiale pot fi salvate prin potrivirea corect 2 piese care au extremitățile ascuțite. De exemplu, dacă ați meci de 2 bucati cu 45 de grade la extremitățile lor va salva la fel de mult ca înălțimea pieselor.
Calcula automat numărul de repetări maximale pentru layout-ul curent.
Calcula ordinea de tăiere, care este foarte important în cazul în care extremitățile au diferite unghiuri de 90 de grade. În cazul în care toate unghiurile au 90 de grade ordinea de tăiere nu este important.
Algoritm foarte rapid (Solutions sunt obținute în secunde).
Calcula deșeurile pentru piesa curent.
Metric de masurare independent.
Reglabil tăiere grosimea lamei.
Nivel de optimizare ajustabil.
Poate fi încorporat în orice limbă care acceptă automatizare (Visual Basic, Delphi, C + + Builder, VC + +, C #, Excel, Java, etc) și bibliotecă de legături dinamice (DLL).

Requirements: 486 MHz, 8 MB RAM, 2 MB HDD

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Cut 1D X on 21 Oct 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Cut 1D X Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review