Nuclass7 7.1

Developer's description
Published by Neural Decision Lab LLC on 30 Mar 2021
  • Size

    14.35 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Price

    $0
  • Updated

    30 Mar 2021
  • Downloads

    246 (1 last week)

"Instruirea rapidă a rețelelor de tip clasificare"

Gratuit pentru instruirea rapidă, validarea și aplicarea rețelelor de tip clasificare, inclusiv perceptronul multistrat (MLP), rețeaua de linii funcționale, rețeaua liniară liniară și cel mai apropiat clasificator de vecinătate. De asemenea, sunt incluse și hărțile auto-organizatoare (SOM) și gruparea K-Means. Algoritmii rapizi de prăbușire creează o succesiune imbricată de rețele de dimensiuni diferite, pentru a facilita minimizarea riscului structural. Este furnizat codul sursă C pentru aplicarea rețelelor instruite, astfel încât utilizatorii să poată utiliza rețelele în propriile aplicații. Fișierele cu date de formare în format txt furnizate de utilizator, care conțin rânduri de numere, pot fi de orice dimensiune. De asemenea, sunt furnizate date de instruire. Se includ grafice rapide VB pentru erorile de clasificare a rețelei și formarea clusterelor SOM. Sunt furnizate fișiere de asistență extinse în software.
       Nuclass7 este foarte automatizat și necesită foarte puține alegeri de parametri de către utilizator. Această versiune rulează semnificativ mai repede. Funcțiile avansate includ dimensionarea în rețea și selectarea caracteristicilor. Datele de antrenament pot fi comprimate folosind transformarea discrete Karhunen-Loeve (KLT). Această versiune de bază a Nuclass7 limitează MLP la 10 unități ascunse, PLN la 10 clustere și NNC la 50 de clustere. Upgradabil la versiunea comercială, care nu are aceste limitări. Versiunea de regresie / aproximare a acestui software, numită Numap7, este, de asemenea, disponibilă. Nuclass7 a fost dezvoltat de laboratorul de prelucrare a imaginilor și de rețele neuronale din cadrul Univ. din Texas, la Arlington, și de către Laboratorul Neural Decision Lab LLC.

Requirements: Windows 2000 or XP, 32MB RAM, 25MB hard disk space

What's new in this version: Faster algorithms, Improved feature selection

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Nuclass7 on 23 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Nuclass7 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review