Numap7 7.1

Developer's description
Published by Neural Decision Lab LLC on 24 Feb 2023
  • Size

    13.73 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Price

    $0
  • Updated

    24 Feb 2023
  • Downloads

    120 (1 last week)

"Pregătire rapidă a rețelelor de tip regresiv"

Freeware pentru instruire rapidă, validare și aplicarea rețelelor de regresie / aproximare, inclusiv perceptronul multistrat (MLP), rețeaua de legături funcționale, rețeaua de legături funcționale ordonată și rețea liniară bucată. Harta autoorganizării (SOM) și grupul K-Means sunt de asemenea incluse. Algoritmii de tăiere rapidă creează și validează o secvență cuibărită de rețele de dimensiuni diferite, pentru a facilita minimizarea riscurilor structurale. Este furnizat codul sursă C pentru aplicarea rețelelor instruite, astfel încât utilizatorii să poată utiliza rețele în propriile lor aplicații. Fișierele de date în format txt furnizate de utilizator, care conțin rânduri de numere, pot fi de orice dimensiune. De asemenea, sunt furnizate date de instruire. Sunt incluse graficele VB rapide pentru eroarea de instruire în rețea și formarea clusterului Fișiere de ajutor extinse sunt furnizate în software.
        Numap7 este extrem de automatizat și necesită foarte puține alegeri de parametri de către utilizator. Această versiune rulează semnificativ mai rapid. Funcțiile avansate includ dimensionarea rețelei și selectarea funcțiilor. Datele de instruire pot fi comprimate folosind transformarea discreta Karhunen-Loeve (KLT). Această versiune de bază a Numap7 limitează MLP la 10 unități ascunse și limitează PLN la 10 clustere. Actualizabile la versiuni comerciale care nu au aceste limitări. Versiunea de clasificare (luare a deciziilor) a acestui software, numită Nuclass7, este de asemenea disponibilă. Numap7.1 a fost dezvoltat de Laboratorul de procesare a imaginilor și rețele neuronale de la Univ. din Texas la Arlington și de Neural Decizia Laboratoriei LLC.

Requirements: Windows 2000 or XP, 32MB RAM, 25MB hard disk space

What's new in this version: Faster algorithms, improved feature selection

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Numap7 on 22 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Numap7 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review