NeuroXL Package 3.1.2

Developer's description
Published by OLSOFT on 19 Mar 2019
 • Size

  3.93 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99.95 Buy full version
 • Updated

  19 Mar 2019
 • Downloads

  104 (1 last week)

"Componente neuronale de rețea pentru Microsoft Excel"

Pachetul NeuroXL este un supliment de rețea neurală pentru Microsoft Excel. Este format din Predictor și Clusterizer.

NeuroXL Predictor este un instrument de prognoză a rețelelor neuronale care rezolvă rapid și precis problemele de prognoză și estimare în Microsoft Excel. Este conceput de la sol pentru a ajuta experții în rezolvarea problemelor de prognoză din lumea reală.

Interfața NeuroXL Predictor este ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe avansate despre rețelele neuronale și este integrată perfect cu Microsoft Excel. Cinci funcții de transmisie sunt acum disponibile pentru a alege: prag, tangent hiperbolic, sigmoid log-bazat pe zero, sigmoid log și sigmoid bipolar. Mai mult, este posibil să salvați rețeaua instruită și apoi să o încărcați atunci când este necesar.

NeuroXL Predictor oferă predicții precise și rapide pentru activitățile dvs. de afaceri, financiare sau de previziune pentru sport. Proiectat ca un add-on la Microsoft Excel, este ușor de învățat și utilizat, dar suficient de puternic pentru cei mai pretențioși profesioniști.

NeuroXL Clusterizer este un add-in pentru Excel, conceput pentru a ajuta experții în activitățile de extragere a datelor și recunoașterea modelelor din lumea reală. Ascunde complexitatea de bază a proceselor de rețea neuronală, oferind în același timp grafice și statistici pentru ca utilizatorul să înțeleagă cu ușurință rezultatele. NeuroXL Clusterizer folosește doar algoritmi și tehnici dovedite.

NeuroXL Clusterizer este o soluție pentru analiza avansată de cluster a datelor simple și complexe. Prin valorificarea ultimelor progrese în domeniul inteligenței artificiale și a tehnologiei rețelelor neuronale, oferă clustering precis și rapid. Proiectat ca un supliment la Microsoft Excel, este ușor de învățat și utilizat și nu necesită importuri sau exporturi de date.

NeuroXL Clusterizer poate fi aplicat pentru a rezolva probleme în numeroase industrii și discipline, inclusiv finanțe, afaceri, medicamente și științe de cercetare. Abilitatea NeuroXL Clusterizer de a gestiona numeroase variabile, deseori interrelaționate, face ca acesta să se aplice pe larg în analiza cluster a datelor de piață.

Requirements: Microsoft Excel 97 or higher

What's new in this version: - small bugs fixed

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested NeuroXL Package on 19 Mar 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
NeuroXL Package Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review