DBF Manager 3.11

Developer's description
Published by Astersoft Co. on 10 Nov 2023
  • Size

    16.52 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $44.95 Buy full version
  • Updated

    10 Nov 2023
  • Downloads

    586 (1 last week)

"Gestionarea fișierelor DBF folosind acest instrument inovator!"

Ca progresele tehnologice avem tendința de a trece la noi modalități de realizare a aceleași sarcini. Mașini mai rapide și mai bune software-ul crește de calcul și viteza noastră de ansamblu prelucrare, precum și confortul general și fiabilitate. Soluții noi, uneori, oferă funcționalitate extinsă și performanțe sporite.
Cu toate acestea, există oldies-dar-goldies chiar și în rândul stocare a datelor și de prelucrare tehnologii. Unul dintre aceste lucruri este format de baze de date DBF utilizat pe scară largă în întreținerea bazei de date de sistem și de administrare azi. În ciuda faptului că există standardul DBF de zeci de ani, este încă unul din formatele cele mai convenabile și feature-bogat de baze de date disponibile pe piață. Ceea ce avem de fapt nevoie este unele bucata de software care pot ocupa de toate funcționalitățile format care ne permite accesarea bazelor de date DBF rapid și permițându-ne modifica atat structura de date și datele în sine din mers. Dar există o soluție compactă, care s-ar potrivi toate nevoile noastre?
De fapt, nu există! Introducerea DBF Director de Astersoft Co, software-ul cu adevărat inovatoare destinate să se ocupe de diferite baze de date DBF perfect.
DBF Manager de sprijină baze de date Clipper, dBase și FoxPro. Structura bazei de date pot fi modificate fără pierderi de date. Datele pot fi editate folosind controale de editare adecvate, cum ar fi calendarul pentru datele și redactor notă pentru câmpurile memo. Căutarea comun index împreună cu funcția de căutare rapidă de text permite căutarea de date în oricare din domeniile selectate. Căutarea înregistrărilor într-un domeniu de aplicare este de asemenea posibil. Managerul indicele convenabil permite re-indexare și reconstruirea indici ordine pe drum.
În afară de mult-peste-asteptarile funcționalitate DBF Manager-ul oferă interfață de utilizator convenabil și configurare flexibil. Arunca în unele gestionarea bazei de date caracteristici uimitoare văzut niciodată în software-ul ca acest lucru înainte și veți obține câștigătorul! Mecanism flexibil de licențiere face achiziționarea DBF Manager de cost-eficient, atât pentru companii și persoane fizice. Cererea vine cu Free versiune de încercare disponibile. Îl puteți descărca chiar acum!

Requirements: A standard Windows PC

What's new in this version: Fixed issue with opening default workspace when dbf file is not found;Fixed export issue with NULL values;Fixed wrong column name in workspace sorting attribute;Added export Foxpro binary fields in hexadecimal format;Added TTOC, TTOD, TTOS filter functions;Improved bulk delete records operation

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DBF Manager on 10 Nov 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
DBF Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review