Cub Editor for MS Access 2.7

Cub Editor for MS Access 2.7

Developer's description
Published by Peter's Software on 21 May 2015

"Expertul de formatare a rapoartelor MS Access"

Editorul de cuburi este un expert de formatare a rapoartelor MS Access care permite dezvoltatorilor MS Access sau utilizatorilor finali să creeze sau să modifice cu ușurință machete de rapoarte atractive bazate pe tabele sau interogări existente. Editorul Cub arată și se comportă ca expertul pentru rapoartele MS Access, numai că este mai bun pentru că vă oferă mai mult control asupra procesului de formatare a rapoartelor și pentru că vă permite să modificați aspectul rapoartelor existente.

Introducerea unui câmp într-un raport cu editorul Cub este o chestiune simplă de a glisa și aluneca un nume de câmp de la o cutie de listă la alta. Editorul de cuburi adaugă controalele corespunzătoare secțiunilor antetului, detaliului și subsolului rapoartelor și apoi distribuie în mod uniform rapoartele orizontale în raport. Deci, nu mai trebuie să faceți niciodată ajustări nesfârșite pentru a "îndrepta" raportați câmpurile.

De asemenea, Editorul Cub va calcula în mod automat cât de mare ar trebui să fie un control al rapoartelor pentru a se potrivi tuturor sau unei majorități a valorilor conținute în câmp. Deci, nu există mai multe presupuneri, sau încercări și erori necesare atunci când se decide cât de largă pentru a face un control particular de control!

Când combinați Editorul Cub cu Cub Reporter (un alt produs disponibil de la Peter's Software - http://www.peterssoftware.com/), aveți o imensă economie de timp pentru dezvoltarea de aplicații și sunteți în armâ € ™ s reach of â ??? lăsând utilizatorilor să creeze rapoarte propriiâ ????.

Disponibil pentru Access 97, 2000, 2002 și 2003

Requirements: Windows, MS Access 2000, MS Access 2002, or MS Access 2003

What's new in this version: Bug fixes, improved report field sizing, 3-line headers supported

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Cub Editor for MS Access on 21 May 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Cub Editor for MS Access Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review