DBSync for Access & MySQL 5.0

DBSync for Access & MySQL 5.0

Developer's description
Published by DMSoft Technologies on 18 Apr 2014

"Synchronizer pentru baze de date Access si MySQL"

DBSync pentru Access si MySQL este un sincronizator de baze de date care efectuează MS Access (MDB) la MySQL si MySQL la Access conversie de baze de date și sincronizare, pur și simplu prin configurarea mai multe opțiuni în aplicare wizard-like. DBSync pentru Access si MySQL vă oferă o șansă de a converti nu numai datele cu sincronizare, dar există, de asemenea, posibilitatea de a alege anumit număr de mese pentru a fi convertite și organizeze munca aplicație utilizând parametri în linia de comandă și alegeți dacă doriți să copiați înregistrări identice de la sursă baza de date la baza de date destinație sau nu. DBConvert Scheduler vă oferă o oportunitate de a rula DBSync pentru Access si MySQL de program și orice altă aplicație pe un program definit de utilizator care înseamnă că puteți rula programe fără introduse de utilizator după ce a programat o dată. Programul permite de a selecta un tip de tabel: MyISAM, HEAP, BDB sau ISAM. Produsul nostru user-friendly și cost-eficient va ofera maxima simplitate și confort, este ușor de utilizat și foarte simplu de a menține și upgrade.
Unul dintre lucrurile cheie de gestionare a bazei de date este capacitatea de a filtra date în timpul conversiei. Filtrele de date integrate permit utilizatorilor pentru a prelua numai date specifice pentru tabele convertite în conformitate cu criterii definite de filtrare (condiții). Filtre vă oferă mai mult control asupra procesului de migrare de date.

Requirements: No special requirements

What's new in this version: Advanced command line processing added. Data filters support added. Drop-synchronization. fresh design.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DBSync for Access & MySQL on 27 Apr 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
DBSync for Access & MySQL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review