DBSync for MS Access & PostgreSQL 2.0

DBSync for MS Access & PostgreSQL 2.0

Developer's description
Published by DMSoft Technologies on 18 Apr 2014

"MSAccess și PostgreSQL bază de date sincronizator"

DBSync pentru MS Access și PostgreSQL este un convertor eficient care efectuează conversia ușor și sincronizarea între MS Access (MDB) și bazele de date PostgreSQL. Scheduler vă oferă o oportunitate pentru a rula DBSync pentru MS Access și PostgreSQL program de pe un program definit de utilizator care înseamnă că puteți rula programe fără introduse de utilizator după ce la programată o dată. DBSync pentru MS Access și PostgreSQL suportă Unicode, care vă permite să vă lingvistice simboluri speciale afișate în mod corect. Gradul de utilizare îmbunătățită, design de brand nou și piei schimbătoare sunt completate cu suport multilanguage. DBSync pentru MS Access și PostgreSQL transformă cheile primare, indici și chei externe (relații). Redenumirea domenii, indexurile înainte de sincronizare este de asemenea disponibil. Detectarea posibilele erori de conversie în etapa de personalizare facilita în mare măsură configurarea de setările de conversie. Sprijin sesiuni vă permite să salvați toate setările și a le restaura după aceea. DBSync pentru MS Access și PostgreSQL oferă de înaltă viteză de sincronizare, care depășește considerabil arată medie în această categorie.
Unul dintre lucrurile cheie de gestionare a bazei de date este abilitatea de a filtra date în timpul conversiei. Filtrele de date integrate permit utilizatorilor pentru a prelua numai date specifice pentru tabele convertite în conformitate cu criterii definite de filtrare (condiții). Filtre vă oferă mai mult control asupra procesului de migrare de date.

Requirements: No special requirements

What's new in this version: Advanced command line processing added. Data filters support added. Drop synchronization added.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DBSync for MS Access & PostgreSQL on 28 Apr 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
DBSync for MS Access & PostgreSQL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review