Exportizer Pro 7.1.2.14

Developer's description
Published by Vitaliy Levchenko Software on 27 Feb 2019

"instrument de baze de date de export"

Exportizer Pro este un instrument de export de baze de date. Acesta permite să exporte date în baza de date, fișier, clipboard, sau o imprimantă. Se poate deschide surse de date ODBC, fișiere DB, DBF, MDB, ACCDB, XLS, XLSM, xlsb, GDB, IB, FDB, HTML, UDL, DBC, TXT, tipuri CSV, și baze de date specificate de șiruri de conexiune ADO. Datele pot fi exportate în mai multe formate de fișiere cum ar fi text, CSV, XLS, RTF, XML, HTML, PDF, DBF, SLK, script-ul SQL, precum și la baza de date relațională a oricărui tip acceptat de ADO, BDE sau Interbase.
Este posibil să exportați toate sau selectate dintr-o bază de date tabele deschise simultan.
Exportizer Pro poate detecta automat cele mai cunoscute tipuri de imagini (JPG, PNG, GIF, BMP, ICO), în câmpurile BLOB și de a le exporta, de exemplu, în HTML sau PDF.
Mai multe opțiuni de export asigură un control deplin asupra producției. Există o abilitate de a specifica mapările câmpului de la sursă la țintă.
operațiuni de export pot fi efectuate fie prin interfața programului sau prin intermediul liniei de comandă cu un număr mare de parametri. Puteți genera cu ușurință linia de comandă mare nevoie direct de GUI.
Este posibilă copierea datelor în clipboard sau de a le imprima.
Există mai multe funcții de utilitate pentru manipularea datelor și bookmarking.

What's new in this version: Minor improvements in data grids.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Exportizer Pro on 27 Feb 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Exportizer Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review