Visual Importer ETL Professional 32 Bit 9.2.6.8

Visual Importer ETL Professional 32 Bit 9.2.6.8

Developer's description
Published by DB Software Laboratory Limited on 17 May 2020

"Un instrument de ETL sarcini date în orice bază de date"

Importator Visual Professional automatizează încărcarea de date în orice bază de date de la orice bază de date sau fișier. Plus de automatizare a proceselor de afaceri, cum ar fi FTP, e-mail: POP3 și SMTP, operațiunile de fișiere, script-uri SQL, Zip și Dezarhivare, Grupul ETL Scheduler și exploatare forestieră cuprinzător. Suport complet pentru Excel, MS Access, DBF, XML și fișiere text, Oracle, MS SQL Server, Interbase / Firebird, MySQL, PostgreSQL, SQLite sau orice bază de date compatibil ODBC.

Aici este simplu exemplu de utilizare: Descărcarea fișierelor de pe un server FTP, încărcați-le în baza de date, executați procedura sau SQL script stocate și trimite e-mail la admin, odată ce pachetul este completat.

Unul dintre beneficiile majore ale folosind Visual importatorul profesional care se poate adăuga, de asemenea nou și să actualizeze înregistrările vechi pe baza de cheie primară definite de utilizator.

Să spunem, de exemplu, voi lucra la universitate și trebuie să publice rezultatele examenelor din diferite departamente. Importator Visual Professional vă poate ajuta să automatizeze prelucrarea datelor fără a fi nevoie de mai mult personal. Aceasta vă va permite să proceseze datele trimise prin e-mail și FTP, fără intervenția utilizatorului. Pur și simplu creați un cont de e-mail dedicat, proiecta un pachet și asta este - începe prelucrarea datelor cu caracter!

Un alt avantaj unic de a folosi Importator Visual Professional capacitatea sa de a încărca date din mai multe fișiere sau tabele folosind masca.

Dacă există o problemă, este foarte usor pentru a rezolva: Fiecare executie pachet este conectat. În caz de erori de încărcare, Importator Visual Professional scrie un mesaj detaliat în jurnal și scrie o înregistrare în fișierul de înregistrări respins.

La început de faptul că există mai multe vrăjitori pentru a face viața mai ușoară, astfel încât să poate automatiza sarcinile de rutină de astăzi și petreacă mai mult timp stând în bara de vizionarea de fotbal și de băut bere !!!

Requirements: 40 meg disk space

What's new in this version: + Improved: Software registration process + Improved: JSON Data Handling + Added: Support for SQL Server 2017 - Fixed: Issues with loading data into varchar(max) field - Improved: SQL Server error handling

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Visual Importer ETL Professional 32 Bit on 17 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Visual Importer ETL Professional 32 Bit Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review