dbForge Studio Express for MySQL 8.1

dbForge Studio Express for MySQL 8.1

Developer's description
Published by Devart on 14 Jul 2021
 • Size

  38.11 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  14 Jul 2021
 • Downloads

  500 (1 last week)

"Gratuit manager de MySQL și instrument de administrare"

dbForge Studio pentru MySQL este un client MySQL și MariaDB gratuit pentru managementul, administrarea și dezvoltarea bazelor de date. Instrumentul MySQL GUI Devart oferă utilitare pentru compararea, sincronizarea și backupul bazelor de date MySQL cu programare și oferă posibilitatea de a analiza și raporta datele din tabelele MySQL. dbForge Studio pentru MySQL funcționează acum cu orice servere de bază de date MariaDB și suportă toate tipurile de obiecte MariaDB. Toată lumea poate proiecta vizual structuri de baze de date, poate executa interogări SQL și scripturi și poate gestiona utilizatorii și privilegiile MariaDB.

Caracteristici cheie:
* Include suport pentru versiunile serverului MySQL 3.23-5.x, versiunile serverului MariaDB 5.5 și 10.0, Percona și Amazon RDS
* Administrare și întreținere. Instrumentele pentru administrarea și gestionarea bazei de date MySQL includ mijloace de gestionare a privilegiilor de utilizator, controlul serviciului MySQL, gestionarea variabilelor serverului, întreținerea meselor etc.
* Analiza datelor
* Comparație de date și sincronizare
* Editor de date
* Backup de baze de date. Anulați bazele de date în format SQL și programați backup-uri regulate ale bazei de date MySQL.
* Baza de date Explorer
* Refactorizarea bazei de date. Redenumirea tabelelor, coloanelor, vizualizărilor, procedurilor, funcțiilor și indexurilor. Posibilitatea de a genera un script de refactorizare a unei baze de date fără ao schimba.
* Debugger. Primul program debugger pentru MySQL, care oferă execuția codului pas cu pas, puncte de întrerupere, ceasuri, un stack de apeluri, un mecanism de evaluare a variabilelor pentru a automatiza depanarea rutinelor și declanșatorilor stocați în MySQL și păstrează logica serverului MySQL de execuție a procedurii.
* Exportarea și importul de date
* Editor de table plat
* Editori de obiecte
* Proiecte de baze de date
* Query Builder
* Query Profiler. Instrumentul vă ajută să detectați problemele și să optimizați interogările SQL prin GUI.
* Comparație schemă
* Editarea și execuția SQL
* Visual Designer de baze de date
* Autentificarea Pluggable este acceptată. Produsul oferă suport extins pentru modulele de autentificare pluggable pentru serverele MySQL.
* Este acceptată conexiunea la motorul de căutare Sphinx
* Finalizarea frazelor

Requirements: .NET Framework 4.5 or higher installed

What's new in this version: *Support for MariaDB 10.4

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested dbForge Studio Express for MySQL on 12 Apr 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
dbForge Studio Express for MySQL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review