Easy Gift Card 2.4.28.45

Developer's description
Published by Easy Trinity on 15 Feb 2018

"Rapid și ușor Carduri cadou!"

Descris ca o soluție cu caracteristici complete într-o cutie. Obțineți software-ul, un start up furnizarea de cărți și cititor de carduri. Fii sus și de vânzare în zile, nu saptamani. Dacă sunteți în căutarea pentru soluție accesibilă ideală pentru organizațiile tale Carduri cadou atunci alegerea ta este ușor. Cu Easy Gift Card puteți seta și gestiona un program de Gift Card pentru magazinul dvs. în câteva minute. Ușor Gift Card nu necesită experiență de programare sau cunoștințe sofisticate de calculator. Încărcați software-ul, conectați cititorul de cod de bare și scanați prima carte.
O mare interfață grafică permite o navigare ușoară între funcții și controale parola vă permit să restricționeze personal de la luarea rapoarte sau adăugarea de valoare pentru carduri, dacă doriți.
Nu există taxe de mentenanta sau comisioane de tranzactionare cu Easy Gift Card.
Aveți nevoie de mai multe cărți? Faceți clic pe butonul de carduri de re-comanda de mai jos și trimite comanda sau sunați la numărul gratuit 1 877 236 7746

Requirements: Windows

What's new in this version: - Create, Edit, Delete Gift Card; - Add Value to card; - Make Purchase; - Barcode Scanning; - Supervisor and operator user roles; - Transaction Report;

 • Updated

  15 Feb 2018
 • Downloads

  819 (6 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Easy Gift Card on 15 Feb 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Easy Gift Card Antivirus Report

Email me updates

You need to log in before you can access this feature.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review