MIE Kiosk Data Collection Software 1

MIE Kiosk Data Collection Software 1

Developer's description
Published by MIE Solutions on 16 Jul 2012
 • Size

  63.07 KB
 • License

  Shareware
 • OS

  iPhone, iPod, Linux, Mac OS, Palm, Unix, Windows, Wi
 • Price

  $2000 Buy full version
 • Updated

  16 Jul 2012
 • Downloads

  152 (1 last week)

"MIE Kiosk Software de colectare a datelor"

MIE Kiosk Data Collection și Whiteboard Scheduling Software este o soluție complet integrată de colectare a datelor și ceas software ce folosește programarea de producție pentru a permite un mediu fără hârtie în scopul reducerii costurilor și îmbunătățirii eficienței la toate nivelele afacerii de producție. Soluția software avansată oferă o gamă largă de funcții, inclusiv ceasul angajatului, planificarea lucrărilor și angajații, transportul, planificarea tabloului alb, software-ul de urmărire a angajaților, colectarea datelor, alunecările de ambalare și vizualizatorul de fișiere CAD.

MIE Kiosk Data Collection și Whiteboard Scheduling Software se bazează pe tehnologia codurilor de bare pentru capturarea și măsurarea datelor de lucru ale angajaților într-o manieră eficientă și foarte precisă. MIE Kiosk Data Collection și Whiteboard Scheduler Software-ul vine cu o interfață intuitivă de utilizator și permite angajaților de ceas de intrare / ieșire pentru zi, în / de locuri de muncă, precum și emite facturile de materiale pentru costurile ulterioare de locuri de muncă.

Lucrul care face ca MIE Kiosk Data Collection și Programarea Software-ului unic în clasa sa să fie capabil să se integreze cu alte programe de programare, ceea ce face mult mai ușor să se identifice, să se aranjeze, să se țină evidența și să se gestioneze toate locurile de muncă pe care un angajat este desemnat să lucreze în diferite puncte ale lanțului de producție. Software-ul de colectare și programare a datelor de la Kiosk MIE permite, de asemenea, angajaților să genereze, să afișeze și să vizualizeze desene, modele și planuri digitale, sprijinind astfel afacerea în eforturile sale de a merge fără hârtie.

Furnizorul principal de software de control al producției pentru sectorul de producție, MIE Solutions oferă un mediu comun pentru integrarea mai multor funcționalități diferite într-un modul unificat creat pe baza nevoilor unice ale companiei. Exemplele includ capabilitatea de gestionare a documentelor cu Documentele MIE și integrarea în aplicația software pentru lanțul de aprovizionare B2B MIE Exchange.

Requirements: Windows

What's new in this version: Scheduling,Time Clock, Barcoding, Touch Screen Time Clock

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MIE Kiosk Data Collection Software on 16 Jul 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MIE Kiosk Data Collection Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review