Retail Man POS 2.5.29

Developer's description
Published by Ezi Solution Systems on 15 Jan 2019

"Retail Man Point POS + inventar, contabilitate"

Retail Man convertește un computer într-un sistem puternic de vânzare (POS) + inventar atunci când este utilizat cu hardware POS: - imprimanta de stocare, scaner de coduri de bare, sertar de numerar, afișaj pol, ecran tactil, scale. Majoritatea modelelor de conducere sunt acceptate. Ușor de utilizat și soluții POS ieftine, fără taxe de licență anuale. Retail Man are o interfață de utilizator foarte simplă, cu securitate puternică. Disponibil în cutie sau ca descărcare pentru o evaluare completă a funcțiilor de 30 de zile.

Retail Man include funcții POS și rapoarte cu control stoc, inventar și funcții standard de contabilitate cum ar fi controlul facturilor și debitorilor, controlul cumpărătorilor și creditorilor, contabilitatea dublă. Suportă multe stații POS și stații de lucru pe Windows 7, Vista, XP și Windows Server. Facilități pentru exportul datelor de import pentru interfețe cu alte aplicații software. Construit în trimiterea de facturi, declarații și citate către clienți prin e-mail.

Poate fi personalizat pentru funcționare în multe țări, inclusiv Marea Britanie, SUA, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Africa de Sud. Moneda, impozitele (una sau două) și setările pot fi localizate pentru a se potrivi majorității țărilor. Meniurile pot fi instalate în engleză, arabă, chineză, olandeză, franceză, portugheză, spaniolă, care permit operarea în majoritatea țărilor din Africa, Caraibe, Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud.

Prelucrarea cardului de credit și de debit cu ChargeItPro pentru clienții din SUA, Canada și Australia.

Actualizările la operațiunile multi-utilizator și multi-locație vor permite companiei Retail să se extindă împreună cu afacerea dvs.

Requirements: Pentium 2048MB RAM 600x800 VGA

What's new in this version: New Version, needs new licence key

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Retail Man POS on 15 Jan 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Retail Man POS Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review