Abacre Hotel Management System 10.5

Abacre Hotel Management System 10.5

Developer's description
Published by Abacre Limited on 24 Nov 2021

"Noua generație de sistem de management hotelier"

Abacre Hotel Management System este o nouă generație de software de hotel / motel de management pentru Windows. Este o soluție completă, începând cu rezerve și check-in / check out, și se încheie cu rapoarte de facturare și fiscale. Interfața cu utilizatorul este atent optimizat pentru intrare de mare viteză și prevenirea greseli comune. Este proiectat pentru utilizarea pe mai multe computere, și conține niveluri de autorizare fiabile și sigure.

Programul poate fi configurat pentru orice valute, taxe și gratuități. Plățile pot fi acceptate de bani, cărți de credit, cecuri sau.

Pentru manageri, există un set bogat de rapoarte care arată o imagine completă a operațiunilor de hotel și cicluri de viață: vânzări de cameră, vânzările de tipul camerei, ordinele de vânzare în restaurante sau de vânzare cu amănuntul, metode de plată, și calcule fiscale automate.

Prin standardizarea întregul proces de management hotelier, software-ul îmbunătățește radical calitatea de manipulare de oaspeți și de contabilitate.

Este ușor de instalat și ușor de utilizat. Foarte licențiere accesibil permite acest software pentru a fi folosit în orice mediu de la mici familiale hoteluri în lanțuri mari.

Requirements: n/a

What's new in this version: Added many new functions to Abacre Script. Number field is printed now for each Z-Out Cash Drawer report.

 • Updated

  24 Nov 2021
 • Downloads

  1,305 (5 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Abacre Hotel Management System on 24 Nov 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Abacre Hotel Management System Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review