Abacre Restaurant Point of Sale 13.5

Abacre Restaurant Point of Sale 13.5

Developer's description
Published by Abacre Limited on 24 Nov 2021

"O nouă generație de gestionare a restaurant"

Abacre Restaurant Punctul de vânzări este o nouă generație de software de management restaurant pentru Windows. Este o soluție completă, începând cu preluarea comenzilor de la patroni, și se încheie cu rapoarte de facturare și fiscale. Interfața cu utilizatorul este atent optimizat pentru intrare de mare viteză de ordin unui patron și prevenirea greseli comune. Este proiectat pentru utilizarea pe mai multe computere, și conține niveluri de autorizare fiabile și sigure.

Machetele de proiectul de lege oaspete pot fi personalizate, iar programul poate fi configurat pentru orice valute, taxe și gratuități. Plățile pot fi acceptate de bani, cărți de credit, cecuri sau.

Pentru manageri, există un set bogat de rapoarte care arată o imagine completă a operațiunilor de restaurant și cicluri de viață: consumul de meniu, frecvența rezervare, ore de incarcare mare restaurant, cele mai aglomerate mese, angajații cei mai activi, metode de plată, și calcule fiscale automate.

Prin standardizarea întregul proces de management restaurant, software-ul radical îmbunătățește viteza de servire.

Este ușor de instalat și ușor de utilizat. Foarte licențiere accesibil permite acest software pentru a fi folosit în orice mediu de la mici restaurante familiale cu lanțuri mari.

Requirements: n/a

What's new in this version: Added many new functions to Abacre Script. Number field is printed now for each Z-Out Cash Drawer report.

 • Updated

  24 Nov 2021
 • Downloads

  1,982 (5 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Abacre Restaurant Point of Sale on 24 Nov 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Abacre Restaurant Point of Sale Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review