Abacre Retail Point of Sale 12.5

Abacre Retail Point of Sale 12.5

Developer's description
Published by Abacre Limited on 24 Nov 2021

"O nouă generație de management de vânzare cu amănuntul"

Abacre Retail Point of Sale este o nouă generație de software de management de vânzare cu amănuntul pentru Windows. Este o soluție completă de retail: preluarea comenzilor, facturare, cumpărare, de inventar și de gestionare a forței de muncă. Interfața cu utilizatorul este atent optimizat pentru intrare de mare viteză de ordin clientului și prevenirea greseli comune. Este proiectat pentru utilizarea pe mai multe computere, și conține niveluri de autorizare fiabile și sigure.

Acesta funcționează cu toate componentele hardware utilizate în mod obișnuit: ecrane tactile, imprimante POS, display-uri de linie (poli), sertare de bani si cititoare de coduri de bare (scanere de coduri de bare). Machetele de proiectul de lege client pot fi personalizate, iar programul poate fi configurat pentru orice valute, taxe, și formate de număr. Plățile pot fi acceptate de bani, cărți de credit, cecuri sau.

Pentru manageri, există un set bogat de rapoarte care arată o imagine completă a operațiunilor de vânzare cu amănuntul: vânzări de anumită perioadă de timp, ore de incarcare mare, Z-Out, pe inventar parte, angajații cei mai activi, metode de plată, și calcule fiscale automate.

Prin standardizarea întregul proces de management de vânzare cu amănuntul, software-ul face o mai bună utilizare a timpului și energiei angajații dumneavoastră "Îmbunătățirea radical pe cifra de afaceri și marjele de profit dumneavoastră.

Este ușor de instalat și ușor de utilizat. Foarte licențiere accesibil permite acest software pentru a fi folosit în orice mediu de la mici cu un singur calculator magazine în marile lanțuri de retail, cu mai multe benzi case de marcat.

Requirements: n/a

What's new in this version: Added many new functions to Abacre Script. Number field is printed now for each Z-Out Cash Drawer report.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Abacre Retail Point of Sale on 24 Nov 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Abacre Retail Point of Sale Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review