BLM - Shipping 2.0.0.1

Developer's description
Published by BoLooMo International Group on 8 Sep 2015
 • Size

  0.01 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  8 Sep 2015
 • Downloads

  286 (1 last week)

"Inova mod de lucru de transport"

Baza de date de transport maritim avansate
Include poziții în timp real de nave, detalii grafice de nave, detalii cu privire la porturi și terminale peste tot în lume, companiile de transport maritim și contacte, maree on-line și de predicție a mareelor ​​pe termen scurt, etc

Mai multe e-hărți
Puteți alege harta ta preferata de la BoLooMo Harta, Google Map, Google Terrain, Google prin satelit, Bing Harta, Bing prin satelit, Yahoo Harta si Yahoo prin satelit.

De urmărire prin satelit
Puteți urmări nava dvs. poziții în timp real pe hartă de nume, OMI, MMSI, și de apel, prelua mișcările istorice vaselor.

Analiza traficului de port și de predicție
Puteți vizualiza nu doar nave curente de sosiri, plecari, in zona portului și ancorate în jurul portului, analiza mișcările istorice navă, dar, de asemenea, prognoza de trafic de port în care vine o luna.

SMS și e-mail de notificare
Aboneaza-te prin SMS și e-mail de notificare pentru a navei de evenimente de navigare care vă interesează, cum ar fi sosire, plecare, la ancoră, mooredâ |??, Astfel încât să puteți monitoriza vasele de chiar fără să vă conectați BLM-Shipping.

Statisticile de nave în timp real
Numărul de nave este afișat pe hartă în funcție de regiuni, și suma vas poate fi calculată grup de tipuri de nave, steag, destinație, statutul de navigație, desigur, și de marfă tipuri în listă.

Gestionați flota
Adauga navele flotei de a le gestiona pe categorii personalizate, navele flotei poate fi setat pentru localizare auto și le puteți urmări rapid. Mai mult decât atât, puteți naviga evenimentele de navigație navă ori de câte ori este necesar.

Management cuprinzător călătorie
Proiectați un traseu propriu de algoritm precis de rutare, corecta călătoria de funcționare de AIS și raportul amiază, gestiona echipaj, sarcina înregistrare, de descărcare de gestiune, buncăr, și consumul.

Comunicații unificate
Integrează cu PC, telefon, și instant messenger. Online, puteți discuta cu persoanele de contact, transfer de fișiere, și trimite călătorii sau navele de prieteni direct.

Requirements: CPU4 1.7HZ or higher, 256MB Memory, 1GB HD

What's new in this version: smart tool for tide prediction and calculation

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan BLM - Shipping for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review