Swiftpro CVPlus Visual Recruitment Software 2.1.8

Swiftpro CVPlus Visual Recruitment Software 2.1.8

Developer's description
Published by Swiftpro Ltd on 22 Jan 2017
 • Size

  32.21 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $995 Buy full version
 • Updated

  22 Jan 2017
 • Downloads

  422 (1 last week)

"Software cuprinzător și robust de recrutare"

Swiftpro CVPlus Visual este un pachet cuprinzător și robust software-ul de recrutare pentru manipularea toate aspectele legate de front office unei agenții de recrutare ocupat ". Conceput pentru a face consultanți mai eficient, se organizează, automatizează și simplifică procesul de recrutare complet, de la intrarea într-un loc de muncă a candidat de potrivire la interviu, oferta și plasare.

Aceasta ajută la timp valoros liber consultant de la administrarea de rutină, astfel încât acestea pot petrece acest timp mai profitabil, identificarea oportunităților de afaceri, generatoare de conduce de vânzări, câștigarea de noi clienți, și plasarea mai mulți candidați decât oricând înainte.

Pentru a compliment abilitățile, experiența și preferințele, CVPlus Visual vă permite să selectați cantitatea de informații afișate simultan pe ecran.

Puternic, practic, timp și instrumente de management de contact permite comunicații rapide, eficiente cu clientii si candidatii prin e-mail, poștă și fax și să țină o evidență exactă a tuturor activităților.

Gestiona procesul complet de la nivel central. Introduceți un loc de muncă, solicitanții de potrivire găsi, selectați și trimite CV-uri, organiza interviuri, oferte de cale și destinații de plasare. CV-urile noi sunt semnalizate în mod automat de locuri de muncă deschise pentru a se asigura că acestea sunt în mod proactiv verificate.

Este ușor de a lua o comanda, găsi candidați de potrivire și finaliza rezervarea, toate de la un singur ecran de rezervare.

Managerii sunt întotdeauna informați și la curent cu toate driverele de afaceri și performanța personalului folosind un built-in modul raport HTML.

Crea automat noile înregistrări candidate pe deplin calificați din CV / relua documente, reducând cheltuielile costisitoare.

Toate componentele cheie, inclusiv forme de captare a datelor, documente standard, cuvinte cheie și machete de ecran complet personalizate pentru a satisface nevoile dvs. de afaceri.

Documentație cuprinzătoare combinată cu un suport excelent Swiftpro și de servicii de formare împuternicește afacerea dvs. să funcționeze cu eficiență maximă.

Requirements: 64meg memory, 100Meg free diskspace

What's new in this version: Trail username/password details available from product login screen.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Swiftpro CVPlus Visual Recruitment Software on 22 Jan 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Swiftpro CVPlus Visual Recruitment Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review