ConceptDraw Office MAC 1.2

ConceptDraw Office MAC 1.2

Developer's description
Published by Computer Systems Odessa on 9 Sep 2011

"Biroul de ConceptDraw"

ConceptDraw Office este un instrument alocat pentru a fi utilizate într-o lucrare de zi cu zi a proiectului și non-manageri de proiect care se ocupă cu diferite tipuri de planificare, precum și resurse și de gestionare a sarcinilor.

ConceptDraw Biroul de inovație remarcabilă este capacitatea de end-to-end reprezentare vizuală a datelor și informațiilor de stare sarcină într-un mod vizual, care este cea mai optimă pentru fiecare participant flux de lucru.

ConceptDraw Mindmap, ConceptDraw PROIECT și ConceptDraw PRO compus dintr-o singură soluție care oferă toate cerințele de gestionare a unui flux de lucru sau proiect:

    * Capturarea ideile,
    * Planificarea și programarea,
    * Organizarea procesului,
    * Păstrarea de comunicații adecvate,
    * Procesul de urmărire și management.

Requirements: CPU: G4 or higher; RAM: 1024 Mb; HDD: 650 Mb.

What's new in this version: MM: Full Screen Mode was added New Drag and Drop of files to the map feature was added Send by email feature was updated Map navigation was improved Project: New Visual reports generated in mind map format are added ConceptDraw PRO: Transport library was updated Professions library was updated.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ConceptDraw Office MAC on 14 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ConceptDraw Office MAC Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review