ConceptDraw Office 1.2

Developer's description
Published by Computer Systems Odessa on 9 Sep 2011

"ConceptDraw de birou"

ConceptDraw Office este un instrument alocat pentru a fi utilizate într-o lucrare de zi cu zi a proiectului și non-manageri de proiect care se ocupă cu diferite tipuri de planificare, precum și resurse și de gestionare a sarcinilor.

ConceptDraw Oficiul pentru inovație remarcabilă este capacitatea de end-to-end reprezentare vizuală a informațiilor date cât și la sarcină statut într-un mod vizual, care este cea mai optimă pentru fiecare participant flux de lucru.

ConceptDraw mindmap, ConceptDraw PROIECT și ConceptDraw PRO compus dintr-o singură soluție care oferă toate cerințele de administrare a unui flux de lucru sau proiect:

    * Capturarea ideile,
    * Planificarea și programarea,
    * Organizarea procesului,
    * Păstrarea de comunicare adecvate,
    * Procesul de urmărire și management.

Requirements: CPU: Intel Pentium® 4, 1,8 GHz or higher; RAM: 1024 Mb; HDD: 540 Mb.

What's new in this version: MM: Full Screen Mode was added New Drag and Drop of files to the map feature was added Send by email feature was updated Map navigation was improved Project: New Visual reports generated in mind map format are added ConceptDraw PRO: Transport library was updated Professions library was updated.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ConceptDraw Office on 17 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ConceptDraw Office Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review