CopTrain 2.14.15

Developer's description
Published by RAD Software on 22 May 2020

"CopTrain - Managementul înregistrărilor de instruire!"

Dacă apreciați importanța componentei de instruire, în special în domeniul aplicării legii, atunci puteți înțelege rapid valoarea unui program software care vă permite să introduceți și să mențineți un inventar computerizat al tuturor cursurilor de pregătire oferite vreodată de organizația dvs. și de toți ofițerii ? instruirea și istoriei recordului.

Dacă sunteți administrator, atunci puteți aprecia cu adevărat un software care vă va permite să examinați aceste date și să creați instantaneu căutări, rezumate, rapoarte și tipăriri pe baza oricăror criterii la care vă puteți gândi.

Dacă sunteți mai priceput pentru computer, atunci puteți aprecia cu adevărat software-ul care poate fi acest puternic și sofisticat, dar este extrem de ușor de învățat și utilizat, chiar și pentru majoritatea computerului-fobic dintre noi - toate acestea, și multe altele mai mult, pentru o fracțiune din costul unui software comparabil.

Bine ați venit la CopTrain, software de gestionare a înregistrărilor de instruire conceput special pentru aplicarea legii. Descărcați, instalați și consultați o versiune gratuită complet oferită de pe site-ul nostru web (www.radsoftware.org) și aflați de ce CopTrain este o aplicație software esențială pentru nevoile și cerințele dvs. de formare!
 • Updated

  22 May 2020
 • Downloads

  47 (2 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CopTrain on 23 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CopTrain Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review