Hotel Management +Restaurant Version 7.73

Hotel Management +Restaurant Version 7.73

Developer's description
Published by Bistone Software Ltd on 20 Apr 2021

"Hotel management pentru proprietarii de hoteluri."

Hotel Management System + Restaurant Version este un software ușor de utilizat pentru managementul hotelului, care vă poate gestiona hotelul sau motelul.
Ideal pentru rezervări, hoteluri și case de oaspeți.
Gestionați facturile din restaurantele / barurile dvs. și transferul de asistență la rezervări.
La prețuri accesibile - fără costuri per rezervare.
Ușor de folosit.
Urmăriți clienții și evitați rezervările Double.
Calcule automate.
Sistemul de raportare.
Gestionarea mai multor utilizatori și a permisiunilor.
RoomTypes and Rooms Management.
Managementul RatePlan.
Suport pentru mai multe limbi: engleză, spaniolă, franceză, cehă, olandeză, arabă, albaneză, portugheză, greacă, vietnameză, rusă, sârbă, indoneziană, khmer

Hotel software de management cu o diferență. Alternativa ideală pentru urmărirea manuală a clienților. Nu mai este nevoie să păstrați movile de hârtie sau să pierdeți detaliile clienților. Bistone Hotel Management este un software de management hotelier conceput pentru a simplifica procesul de rezervare și pentru a vă permite să continuați cu funcționarea afacerii dvs.

Gestionarea clienților repetate și înregistrarea preferințelor clienților vă ajută să vă păstrați clienții. Asigurați-vă că clienții dvs. se simt unici și deosebiți prin înregistrarea notelor personale. Bine ai venit cu porecla lor la ușă!

Urmărirea tendințelor pe termen lung este importantă în hotel.Bistone Hotel Management face acest lucru ușor cu sistemul nostru de raportare. Cu un singur clic puteți analiza tendințele. Monitorizați rapid și ușor performanța promoțiilor și publicității.

De fiecare dată când faceți o rezervare, starea camerei este actualizată, iar detaliile despre client sunt adăugate în baza de date a hotelului.

Fără a avea nevoie de un program CRM scump, Bistone Hotel Management transformă baza de date a clienților într-un instrument de marketing de valoare.

Instalarea este rapidă și ușoară. Odată ce începeți, puteți începe imediat să faceți rezervări. Îndrumarea angajaților din motel pentru a utiliza Bistone HMS este rapidă și ușoară.

Requirements: 16M RAM

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Hotel Management +Restaurant Version on 27 Apr 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Hotel Management +Restaurant Version Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review