Hotel Management System 7.82

Hotel Management System 7.82

Developer's description
Published by Bistone Software Ltd on 4 Jan 2022

"instrument de management hotelier pentru proprietarii de hoteluri."

Hotel Management System este un software ușor de utilizat, de management hotelier, care poate gestiona un hotel sau motel.
Ideal pentru rezervări, hoteluri și case de oaspeți.
La prețuri accesibile - fără costuri per rezervare taxe.
Ușor de folosit.
Urmăriți clienții și de a evita Rezervarile duble.
Calcule automate.
Sistemul de raportare.
Multi-Utilizatori și permisiuni. Controlare
Camere si tipuri de camere. Controlare
RatePlan. Controlare
Multi-Suport pentru limbi: engleză, spaniolă, franceză, cehă, olandeză, arabă, albaneză, portugheză, greacă, vietnameză, rusă, sârbă, indoneziană, khmer

software-ul de management al hotelului, cu o diferență. Alternativa ideală pentru urmărirea manuală a clienților. Nu mai există o nevoie de a păstra mormane de hârtie sau a pierde detaliile clientului. Bistone Hotel Management este un software de management hotelier proiectat pentru a simplifica procesul de rezervare și vă va permite să își continue administrarea companiei.

Clienții repeta gestionarea și înregistrarea preferințele clienților vă ajută să-și păstreze clienții. Asigurați-vă clienții simt unic si special prin înregistrarea note personale. le bun venit cu porecla lor la usa!

Urmând tendințele pe termen lung este important în dvs. de hotel.Bistone Hotel Management face acest lucru ușor cu sistemul nostru de raportare. Cu doar un singur clic puteți analiza tendințele. Monitorizarea performanței de promovare și publicitate rapid și ușor.

De fiecare dată când face o rezervare, statutul de cameră este actualizată și detaliile clientului sunt adăugate la baza de date de hotel.

Fără a fi nevoie de un program de CRM scump, Bistone Hotel Management transformă baza de date client într-un instrument de marketing valoros.

Instalarea este rapidă și ușoară. Odată ce ai început, puteți începe să rezerve luarea de immediately.Training angajați de motel pentru a utiliza Bistone HMS este ușor și rapid.

Requirements: 16M RAM

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Hotel Management System on 4 Jan 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Hotel Management System Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (6 votes)
Good
Your rating
Your review