MPMM Project Management Educational 4.4

MPMM Project Management Educational 4.4

Developer's description
Published by Method123 Inc on 1 Feb 2013

"Project Management Methodology"

Metodologia de gestionare a proiectelor cu instrumente software, șabloane și procese pentru managerii de proiect. Ediția educațională MPMM este concepută special pentru lectori și studenți. Acesta oferă o metodologie completă pentru gestionarea proiectelor mici. Aceasta vă ajută să faceți tot parcursul ciclului de viață al proiectului, explicând modul în care se desfășoară fiecare fază, activitate și sarcină. MPMM este utilizat de universități și colegii de la nivel de licență la cel de MBA. Folosind-o, veți beneficia de: * obținerea cunoștințelor necesare predării și studierii. * Folosindu-l ca bază pentru structurarea curriculum-ului de clasă. * Scalarea metodologiei pentru a se potrivi oricarei lungimi de curs. * Oferă-i o soluție completă de învățare bazată pe calculator. * Folosindu-l pentru a finaliza sarcini de clasă și de studiu pentru teste.

Se potrivește cu toate disciplinele de curs - subiectul managementului de proiect este adesea predat într-o varietate de cursuri, inclusiv managementul afacerilor, inginerie, informatică, construcții și telecomunicații pentru a numi câteva. MPMM se potrivește tuturor cursurilor de management de proiect, indiferent de curriculumul de clasă în care sunt predate.
 
Se potrivește tuturor lungimilor cursului - Deoarece ciclul de viață al Proiectului MPMM este alcătuit din 20 de activități critice ale proiectului, puteți alege și alege activitățile pe care doriți să le predați. Aceasta înseamnă că puteți personaliza conținutul predat pe baza duratei cursului dorit. De la o prezentare rapidă de o oră, la un întreg program MBA, puteți utiliza MPMM ca bază pentru cursurile de formare pentru managerul de proiect.
 
Este cea mai bună practică - Întreaga metodologie sa bazat pe cele două standarde recunoscute la nivel mondial pentru managementul proiectelor: PMBOK® și Prince2®.
 
Este ușor de navigat - a fost implementat utilizând fluxul de lucru, permițându-vă să selectați link-uri de pagină, link-uri de diagrame și butoane fierbinți pentru a naviga bogăția informațiilor furnizate.
 
Este instrumentul de învățare complet - Pentru fiecare fază, activitate și sarcină din ciclul de viață al proiectului, MPMM descrie modul de realizare a acesteia.

Requirements: MS Office2002/XP;IE5.5;128MB RAM;460MB HDD;1024x768 screen resolution

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MPMM Project Management Educational on 1 Feb 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MPMM Project Management Educational Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review