RationalPlan Single Project 5.5.0

RationalPlan Single Project 5.5.0

Developer's description
Published by Stand By Soft on 7 May 2020

"Software-ul RationalPlan Project Single"

RationalPlan Project unică este un puternic software de management de proiect conceput pentru a ajuta managerii de proiect în curs de dezvoltare de planuri, alocarea resurselor, monitorizarea progreselor, bugetele gestionarea și analiza volumului de muncă. Puteți folosi RationalPlan în zona de construcție, inginerie, servicii si consultanta, de afaceri sau de dezvoltare de software. Acesta vă va ajuta pentru a finaliza proiectul dvs. ca programată, la timp și în limitele bugetului.

Aplicația este o alternativă la prețuri accesibile pentru Microsoft Project și se acoperă zona de management de proiect de construcție WBS, planificarea proiectului și programarea pentru gestionarea drumul critic, detectare resurse overallocated, urmărirea progresului, estimarea costurilor, etc

Iată câteva motive cheie pentru utilizarea RationalPlan Single Project:

    * Oferă un mod curat de a distruge proiectul tău, construi program, alocarea de resurse, și de a gestiona bugete
    * Ia resursele și finanțelor sub control (mecanisme realiste estimări cost, screening-ul de distributie timp fluxul de numerar pentru sarcini și resurse)
    * Îți oferă un ghid pas cu pas de proiect care va conduce prin procesul de management de proiect astfel încât să puteți stabili un plan de proiect imediat
    * Capacitatea de scenarii diferite, prin intermediul Undo și Redo multiple niveluri vă va permite să facă schimbări și în condiții de siguranță a lua înapoi
    * Evoluție proiect urmări în ceea ce privește sarcina de finalizare, timp și costuri
    * Aduce aspecte critice ale proiectului în atenția dumneavoastră (activități critice cu slack configurabile, resurse overallocated)

RationalPlan este o soluție de management de proiect care urmează liniile directoare de bază de management de proiect.

Requirements: Java Runtime Environment 8.0

What's new in this version: -Improved support for importing MS Project .xml files; -Added Kanban view for agile project management; -Added color settings for tasks; -Bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RationalPlan Single Project on 7 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RationalPlan Single Project Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review