RationalPlan Project Management Software 4.2

RationalPlan Project Management Software 4.2

Developer's description
Published by RationalPlan Project Management Software on 4 Apr 2016

"RationalPlan Project Management Software"

RationalPlan Software-ul Management de proiect este un puternic software de management de proiect conceput pentru a ajuta managerii de proiect în cadrul planurilor de dezvoltare, alocarea resurselor, monitorizarea progreselor, bugetele gestionarea şi analiza volumului de muncă. Utile pentru planificarea proiectului, programarea de proiect şi de urmărire a proiectului.
Dacă lucraţi în domeniul de construcţii, de inginerie, servicii şi, de consultanta in afaceri, dezvoltare de software sau chiar lucrează la un proiect simplu elev, atunci puteţi folosi RationalPlan. Aceasta vă va ajuta pentru a finaliza proiectul dvs. ca programată, la timp şi în limitele bugetului.
Dacă aveţi proiecte care sunt legate între ele, care este anumite sarcini dintr-un proiect depinde de alte sarcini de la alte proiecte, atunci ar trebui să opteze pentru o versiune în proiect multi. Chiar mai mult ... ar trebui să alegeţi o versiune de proiect multi dacă aveţi resurse care lucrează în proiecte multiple. În caz contrar, versiunea proiect unic este de ajuns.
Iată câteva motive cheie pentru utilizarea RationalPlan Software-ul Management de proiect:
* Gestiona proiectele firmei tale şi să împartă resursele între ele
* Oferă un mod curat de a distruge proiectul tău, vă construi program, alocarea resurselor, şi de a gestiona bugete
* Ia resursele şi finanţelor sub control (realiste estimări cost cu o schimbare mecanisme, screening-ul cash-flow de distribuţie de timp pentru sarcini şi resurse)
* Vă oferă un ghid pas cu pas de proiect care va conduce prin procesul de management de proiect astfel încât să puteţi stabili un plan de proiect imediat
* Capacitatea de scenarii diferite, prin intermediul mai multor undo / redo niveluri vă va permite să efectuaţi modificări în condiţii de siguranţă şi mă întorc
* Proiectul evolutia liniei de activitate cu privire la finalizarea lui, de timp şi costuri
* Aduce aspecte critice ale proiectului în atenţia dumneavoastră

Requirements: Java Runtime Environment 6.0

What's new in this version: -Timesheet view displays only the resources working in the current project; -in Leveling panel the resources are displayed according to applied task filters; -added a percentage work load chart for resources; -Ubuntu operating system integration; -added a new report for task cost distribution;

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RationalPlan Project Management Software on 4 Apr 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RationalPlan Project Management Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review