RationalPlan Single Project for Mac 5.5.0

RationalPlan Single Project for Mac 5.5.0

Developer's description
Published by Stand By Soft on 7 May 2020

"Software-ul RationalPlan Single Project"

Proiect RationalPlan Single de Stand By Soft este un puternic software de management de proiect conceput pentru a ajuta managerii de proiect în cadrul planurilor de dezvoltare, alocarea resurselor, monitorizarea progreselor, bugetele gestionarea şi analiza volumului de muncă. Aveţi posibilitatea să utilizaţi RationalPlan în zona de construcţii, de inginerie, servicii şi, de consultanta in afaceri, dezvoltare de software sau chiar pentru un proiect simplu elev. Aceasta vă va ajuta pentru a finaliza proiectul dvs. ca programată, la timp şi în limitele bugetului.

Aplicaţia este o alternativă la preţuri accesibile pentru Microsoft Project şi se acoperă de management de proiect din zona de construcţie WBS, proiect de planificare şi programare pentru gestionarea drumul critic, overallocated de detectare a resurselor, urmărirea progresului, estimarea costurilor, etc Gantt diagrama ca sprijin precum şi linia de timp diferite rapoartele sunt, de asemenea, furnizate.

Iată câteva motive cheie pentru utilizarea proiectului RationalPlan Single:

* Oferă un mod curat de a distruge proiectul tău, vă construi program, alocarea resurselor, şi de a gestiona bugete
* Ia resursele şi finanţelor sub control (realiste estimări cost cu o schimbare mecanisme, screening-ul cash-flow de distribuţie de timp pentru sarcini şi resurse)
* Vă oferă un ghid pas cu pas de proiect care va conduce prin procesul de management de proiect astfel încât să puteţi stabili un plan de proiect imediat
* Capacitatea de scenarii diferite, prin intermediul mai multor undo / redo niveluri vă va permite să efectuaţi modificări în condiţii de siguranţă şi mă întorc
* Proiectul evolutia liniei de activitate cu privire la finalizarea lui, de timp şi costuri
* Aduce aspecte critice ale proiectului în atenţia dumneavoastră (activităţi de critic cu slăbită configurabil, resurse overallocated)

Requirements: Java Runtime Environment 8.0

What's new in this version: -Improved support for importing MS Project .xml files; -Added Kanban view for agile project management; -Added color settings for tasks; -Bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RationalPlan Single Project for Mac on 7 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RationalPlan Single Project for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review