A-book 3.1

Developer's description
Published by Xeletrix on 28 Jun 2017
 • Size

  1.79 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  28 Jun 2017
 • Downloads

  334 (4 last week)

"Handy carte multifuncţională digitală adrese."

O carte-este o carte la îndemână adrese digitale.Acest software dispune de mai multe opţiuni, minunate, care fac o carte-un instrument esenţial pentru mediul de afaceri şi viaţa personală. Ca şi caracteristică plic eticheta de imprimare care vă permite să creaţi instantaneu şi imprimarea plicurilor adresate unei persoane selectaţi de la A-carte intrări. Sau built-in apelatorului care vă permite să formaţi un număr de telefon selectat chiar de la această aplicaţie. O carte-chiar vă permite să plasaţi datele de pe Internet: "Salvare pentru Web" opţiune este uşor şi flexibil. Sincronizarea cu dispozitive Pocket PC este, de asemenea, disponibile.Fiecare program începe cu o interfata, si va dori cu siguranta nostru. Este simplu, atractiv şi convenabil. Puteţi aranja cărţile de adrese în copac, cum ar fi formatul de date şi de afişare folosind lista de contacte şi informaţii de contact vederi. O carte-caracteristica de căutare vă permite să găsiţi rapid orice informaţii necesare - adresa, numărul de telefon, note, etc Aveţi posibilitatea să adăugaţi şi să eliminaţi coloane în lista de contacte pentru a crea instantaneu liste de adrese şi liste de telefon. Alte caracteristici importante ale unei cărţi-au construit-in de backup şi restaurare opţiuni. La urma urmei, nu doriţi să pierd sute de adrese, e-mail sau numerele de telefon pe care le colectate de-a lungul anilor.Multi-utilizator cu acces este o carte-perfect pentru uz de birou. O carte-este complet personalizabil, susţine categorii definite de utilizator şi oferă opţiuni suplimentare mari, cum ar fi ceas cu timpul de zone, raportul şi cardul de imprimare memo, apelare rapidă şi opţiuni call-logare, suport pentru alfabete limbi străine, e-mail client si web browser-ul de integrare. Mai mult, nu aveţi nevoie să tastaţi de contact - Folosiţi o carte-opţiuni de import! O carte-suporta diverse formate de fişiere text şi vCards.Aceasta înseamnă că, aveţi posibilitatea să mutaţi cu uşurinţă de contact de la Lotus, Eudora sau Outlook. O carte-este distribuit ca shareware, ceea ce înseamnă că este liber să descărcaţi şi să încercaţi.

Requirements: Pentim-100+, 16 MB RAM

What's new in this version: Synchronization with Pocket PC devices. Improved label and envelope printing. Improved backup option. Contact list keyboard navigation.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested A-book on 28 Jun 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
A-book Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1 votes)
Very good
Your rating
Your review