Calendarscope Portable Edition 12.5.0.4

Calendarscope Portable Edition 12.5.0.4

Developer's description
Published by Duality Software on 5 Aug 2022

"Rămâi organizat oriunde te duci."

Păstrați informații despre programul dvs., întâlniri și evenimente speciale mereu cu tine pe o unitate flash portabil! Planificați-vă ziua, gestiona timpul, și programarea ședințelor rapid și ușor cu Calendarscope Portable Edition. Carry programul și toate datele cu tine pe o unitate de memorie flash! Stick-uri USB, drive U3 inteligente și carduri inteligente sunt acceptate.

Nu este nevoie de a efectua un PC laptop pe următoarea călătorie! Ia toate planurile și programele cu tine pe o unitate mica de memorie flash ușor. Calendarscope Portable Edition face tot ceea ce ediția desktop obișnuit, dar ruleaza perfect de la o unitate de memorie de buzunar. Securitatea datelor este garantată cu criptare puternică care protejează programările de la accesul neautorizat în cazul în care pierde dispozitivul flash.

Gestionați evenimente speciale ușor cu Calendarscope Portable Edition. Având o petrecere de aniversare sau un picnic corporativ? De planificare o vacanta sau un week-end? Programați-l din timp! Calendarscope Portable Edition vă permite să creați evenimente unice sau recurente, cu doar câteva clicuri. Nu uita de un eveniment special cu memento-uri complete. O schimbare bruscă de planuri? Reglați-vă programul cu un mouse-ul prin glisarea și fixarea unui eveniment pentru a stabili noua data, ora sau lungime.

Sarcini și numiri sunt la fel de ușor pentru a programa și re-program de evenimente. Vezi tot sau selectat sarcinile programate, include sau exclude sarcini active, restante și terminate, și ține evidența sarcinilor cu și fără termene limită.

Atribuirea memento-uri diferite pentru evenimente personale și de lucru, sarcinile viitoare și rezervările. Calendarscope Portable Edition permite crearea de memento-uri distincte, cu fonturi personalizate, culori și sunete pentru a proiecta o alarmă care se potrivește un eveniment perfect. Calendarscope Portable Edition poate sincroniza ceasul cu servere de timp atomice, ceea ce face sincronizarea ta ultra-precis. Ia organizat cu Calendarscope Portable Edition, și stai organizat oriunde te duci cu Calendarscope Portable Edition!

Requirements: 32 MB RAM

What's new in this version: Added ability to use search operators, Added ability to group multiple terms or search operators, Added ability to search for whole words only, Added ability to make case-sensitive search, Fixed minor bugs

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Calendarscope Portable Edition on 5 Aug 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Calendarscope Portable Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review