CyberMatrix Pro Schedule Client/Server 7.47

CyberMatrix Pro Schedule Client/Server 7.47

Developer's description
Published by CyberMatrix Corporation, Inc. on 23 Jun 2022

"Software-ul profesional rezervare numire"

CyberMatrix Pro Schedule Client / Server este un simplu de utilizat client multi-user / grup de programe de rezervare programare server. Pro Programul este o întâlnire ideală Scheduler pentru profesioniștii care sunt adesea rezervare numiri, cum ar fi medici, fizioterapeuți, medici stomatologi, medici veterinari, saloane de coafură și avocați. Acesta poate fi folosit în birouri, clinici, saloane de infrumusetare si spitale. Pro Program Client / Server include propriul server de baze de date de sine-stătător, astfel încât să nu aveți nevoie pentru a configura un server de baze de date greoi ca Microsoft SQL Server, MySQL și PostresQL.

Program Pro dispune de numiri se repetă sofisticate au opțiuni zilnic, săptămânal și lunar. Rezervarile pot fi mutate prin glisare și fixare sau decupare și lipire de la persoană la persoană sau de zi cu zi. Alarme Numirea vă reaminti rezervările viitoare. Vezi rezervările de o singură persoană în vizualizări zilnic, săptămânal sau lunar. Puteți vedea, de asemenea, la rezervările de toți oamenii într-o singură zi sau o săptămână întreagă. Puteți vedea chiar și client și opinii cameră. Caracteristicile de căutare vă permite să găsiți numiri obscure rapid, precum și localiza deschideri la un anumit moment sau de o anumită lungime. Opțiunile de securitate limita care poate vedea și schimba ce date. Rezervarile pot fi sincronizate cu PalmOS și dispozitive Windows Mobile, precum Microsoft Outlook. Pentru a face obiecte acțiuni afișare oamenii au nevoie pentru a termina. Rapoartele numirea spectacol și date de numire condens. Aveți posibilitatea să modificați chiar rapoarte sau design propriu. E-mail Opțiunile de scripting vă permit pentru a determina care datele sunt trimise în anunțurile de atenționare și schimbarea e-mailuri.

Requirements: 2 GB RAM, 30 MB HD

What's new in this version: Fixes, added spouse fields to Clients table

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CyberMatrix Pro Schedule Client/Server on 23 Jun 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CyberMatrix Pro Schedule Client/Server Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review