CyberMatrix Pro Schedule Enterprise 7.47

CyberMatrix Pro Schedule Enterprise 7.47

Developer's description
Published by CyberMatrix Corporation, Inc. on 23 Jun 2022

"Professional software de planificare programare"

CyberMatrix Pro Schedule Enterprise este un grup de programe de planificare user-friendly multi-user client / server de numire. Program Pro a fost făcut pentru profesioniștii care sunt adesea fac numiri, cum ar fi saloane de coafură, fizioterapeuți, medici, dentiști, veterinari și avocați. Acesta poate fi folosit în birouri, clinici, saloane de infrumusetare si spitale. Orele de primire poate fi accesat în întreaga rețea, intranet sau chiar Internet. Pro Program de vizitare se poate conecta la aproape orice server de mare de baze de date inclusiv Microsoft SQL Server, MySQL și PostresQL.

Program Pro dispune de numiri repetabile sofisticate de zi, săptămână sau lună. Numirile pot fi repoziționat prin drag and drop sau tăiate și lipiți de la o zi la alta sau de la persoana la persoana. Alarme program vă reamintesc de numiri viitoare. Vizualiza rezervările O singură persoană a de zi, săptămână sau lună. Puteți vedea, de asemenea, numiri toate oamenilor într-o singură zi sau toată săptămâna. Puteți afișa chiar client și opinii cameră. Utilizați funcții de căutare pentru a localiza numiri obscure rapid, precum și găsi deschideri la un anumit moment sau de o anumită durată. Securitate are limită care pot vedea și schimba ce date. Numirile pot fi sincronizate cu PalmOS și dispozitive Windows Mobile, precum Microsoft Outlook. Pentru a face obiecte Afișarea sarcinilor oamenii au nevoie pentru a realiza. Rapoartele numirea arata și să rezume date numire. Aveți posibilitatea să modificați chiar rapoarte sau crea propria dvs.. E-mail Caracteristica de scripting vă permite să reglați care informațiile sunt expediate în e-mailuri memento și anunțuri schimbare.

Requirements: 2 GB RAM, 30 MB HD

What's new in this version: Fixes, added Data Manager and spouse fields to Clients table

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CyberMatrix Pro Schedule Enterprise on 23 Jun 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CyberMatrix Pro Schedule Enterprise Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review