Efficient To-Do List 5.60.0.559

Efficient To-Do List 5.60.0.559

Developer's description
Published by Efficient Software on 24 Jun 2020

"Cross-platform pentru a-do manager de liste"

Eficientă To-Do List este un profesionist, cross-platform și pachet la îndemână software de management de activitate. Prin specificarea priorităților sau ordinul de a-DOS (sarcini) sau specificând culori diferite pentru diferite etichete de sarcini, eficiente To-Do List face toate eforturile pentru a vă ajuta în urma "First Things Primul" principiu. Îți aduce aminte înainte de a începe o sarcină sau se datorează, vă ajută să reziste tentației de a "trage pe" și va aduce sentimentul de implinire de locuri de muncă la timp. Cu gruparea sa de nivel nelimitat și subactivități-nivel nelimitat, puteți organiza și gestiona mai bine lista de rezolvat. Produsul vă economisește o mulțime de timp cu caracteristici de mare, cum ar fi cautare rapida, copiați și pastă de a-DOS și de import în vrac. În plus, există multe alte caracteristici speciale, cum ar fi afișarea lista de sarcini în vederea card, adăugând un număr nelimitat de atașamente sau repetarea sarcini recurente în mai multe moduri și așa mai departe. Utilizare eficientă To-Do List pentru a îmbunătăți productivitatea și experiența bucuriile de boom salariu și promoții chiar acum! Și vă puteți sincroniza date între PC-uri și telefoane mobile.

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: 1. Android version released! 2. Added function: sync data with Android version. 3. Added function: supports Unicode. 4. Added new interface styles: provided 26 kinds of interface styles now. (Only for Efficcess etc.) 5. Other improvements are made and bugs are fixed.

 • Size

  15.98 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Android
 • Price

  $29.95 Buy full version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Efficient To-Do List on 24 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Efficient To-Do List Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review