Evernote 10.57.10.4133

Developer's description
Published by EverNote on 3 Jun 2023
 • Size

  279.01 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $14.99
 • Updated

  3 Jun 2023
 • Downloads

  5,902 (9 last week)

"O notă de management intuitiv aplicare."

Evernote pentru Windows este o aplicaţie intuitivă de management notă de faptul că vă oferă un singur loc pentru organizarea, de intrare şi de uşor de recuperare rapidă a tuturor tipurilor de note şi decupaje.

Cu Evernote, puteţi surprinde convenabil şi pentru a găsi rapid note dactilografiate sau scrise de mână; extrase din documente, pagini web şi e-mailurile; parole, mesaje telefonice, şi să facă copii; brainstorming, schiţe, fotografii de telefon camera, precum şi mai multe.

Evernote oferă o abordare unică prin stocarea tuturor diferite tipuri şi formate de note pe o rola nesfârşită, virtuală de hârtie. Cu această inovaţie, puteţi găsi rapid orice nota de vedere - fără a fi nevoie să deschideţi note individual -, fie de către un singur click pe orice dată, în intervalul de timp, sau prin utilizarea Scroller Evernote accelerator de la îndemână.

Notă: Dacă doriţi caracteristici suplimentare pe care le puteţi achiziţiona versiunea Premium a Evernote.

Principalele caracteristici ...

 · Link-uri pentru conţinut de tuns: vă permite să trageţi uşor de conţinut bogat (text formatat, tabele, grafice, etc), în orice notă de oriunde de pe desktop utilizând copiere-şi-lipire sau prin drag-şi-drop. Ce e mai mult, Evernote adaugă în mod automat un back link catre sursa, fie ca este vorba de o pagină Web sau un document MS Office.
 Â · Suport pentru mai multe formate de note: text tastat, pagini web, email-uri, note scrise de mână, imagini, clipuri de documente şi instantanee digitale.
 Â · mai multe metode pentru a găsi note: Evernote vă permite să căutaţi pentru note vizual, de timp, de cuvinte cheie, şi pe categorii de automate sau manuale. Utilizarea Smartsearch avansat, puteţi găsi instantaneu orice note de mii, complet cu potrivire numărul de notă.
 Â · inteligentă, mai multe categorii: Evernote atribuie categorii pentru note automat pentru organizarea facilă şi regăsire, precum şi permiţându-vă pentru a aloca manual unul sau mai multe categorii folosind un simplu drag & drop.
 Â · recunoaşterea scrierii de mână avansată: recunoaşte şi caută prin note scrise de mână. Perfecţionează în mod automat forme cu mâna liberă şi diagrame.
 Â · Pentru a face şi alte şabloane de note: Vă permite să introduceţi pur şi monitorizarea pe baza de formular nota de "şabloane", cum ar fi de a face liste, liste de cumpărături, itinerarii de călătorie, rapoarte de cheltuieli, etc
 Â · salvare automată: Nu este nevoie să salvaţi notele manual - toate notele adăugate la banda fără sfârşit în mod automat şi fiabil salvate în baza de date Evernote pentru tine.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Evernote on 3 Jun 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Evernote Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0.5/5 (3 votes)
Bad
Your rating
Your review