Portable Efficient Address Book 5.50.0.542

Portable Efficient Address Book 5.50.0.542

Developer's description
Published by Efficient Software on 1 Sep 2018

"Software agenda elegant și la îndemână"

Eficientă Address Book este un informații de contact și client software de management profesionist, elegant și la îndemână.

Aceasta susține niveluri infinite de grupuri de contact și vă ajută să gestionați informațiile de chiar mii de contacte rapid. Puteți să adăugați data de naștere și aniversări la o persoană de contact și programul vă va aminti de ei la timp, astfel încât să puteți crea mai bine și să păstreze crearea de rețele și de a construi relații cu clienții. Prin stabilirea importanta de clienții dumneavoastră, vă puteți concentra întotdeauna asupra persoanelor cheie. Câmpuri personalizate satisface pe deplin cerințele dumneavoastră de afaceri speciale. Produsul vă economisește o mulțime de timp de caracteristici cum ar fi flash de descoperire, intrare rapidă a contactelor de la aceeași companie, copiați și inserați de contacte, precum și în vrac de import.

În plus, există diverse caracteristici unice, cum ar fi produsul poate afișa lista de contacte în vederea carte, puteți adăuga un număr nelimitat de fotografii la un contact și puteți edita toate domeniile de profil de contact, etc O caracteristică importantă a eficientă Address Book este nu numai se poate adăuga text, dar introduce, de asemenea, echipamente, tabele, imagini și URL-uri la comentariul de contact, la fel ca o face Microsoft Word, astfel încât să poată cu adevărat înregistra și urmări toate informațiile de acest contact! În plus, aveți la dispoziție 10 de stiluri de interfață de diferite tonuri de culori pentru a alege de la!

Eficientă Address Book este un must have pentru oameni din toate categoriile de viață pentru a gestiona datele lor de contact.

Portabil eficientă Address Book lucrează direct de pe o unitate flash USB.

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: 1.Speed up devices search in sync page. 2.Open file which is with some special characters. 3. Fix bug:Some groups can not be shown out in group list for some cases.4.Enhance the security of "Require login from minimized state"option.5.Other enhancements/bugs are handled in desktop version and App.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Portable Efficient Address Book on 1 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Portable Efficient Address Book Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review