Portable Efficient To-Do List 5.60.0.559

Portable Efficient To-Do List 5.60.0.559

Developer's description
Published by Efficient Software on 24 Jun 2020

"Manager de listă de sarcini transfrontalieră"

Lista eficientă de activități este un pachet de software pentru gestionarea sarcinilor profesionale, cross-platform și la îndemână. Specificând prioritățile sau ordinea de sarcini sau specificând culori diferite pentru diferite etichete de sarcini, Lista eficientă de activități depune toate eforturile pentru a vă ajuta să urmați principiul "Primul lucru în primul rând". Vă reaminteste înainte ca o sarcină să înceapă sau se datorează, vă ajută să rezistați tentației de a "trage" și vă aduce simțul îndeplinirii sarcinilor la timp. Cu ajutorul grupării sale nelimitate și sub-sarcini nelimitate, puteți organiza și gestiona mai bine lista de sarcini. Produsul vă economisește mult timp cu ajutorul funcțiilor excelente, cum ar fi găsirea rapidă, copierea și lipirea importului în-dos și în vrac. În plus, există multe alte caracteristici speciale, cum ar fi afișarea listei de sarcini în vizualizarea cărții, adăugarea unui număr nelimitat de atașamente sau repetarea unor sarcini recurente în mai multe moduri și așa mai departe. Utilizați o listă eficientă de lucru pentru a vă îmbunătăți productivitatea și pentru a vă bucura de bucuriile salariilor și de promoții chiar acum! Și puteți sincroniza datele între PC-uri și telefoane mobile.

Lista de sarcini portabile eficientă funcționează direct de pe unitatea flash USB.

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: 1. Android version released! 2. Added function: sync data with Android version. 3. Added function: supports Unicode. 4. Added new interface styles: provided 26 kinds of interface styles now. (Only for Efficcess etc.) 5. Other improvements are made and bugs are fixed.

 • Size

  20.68 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Android
 • Price

  $29.95 Buy full version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Portable Efficient To-Do List on 24 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Portable Efficient To-Do List Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review