Vitamin-R 4.15

Developer's description
Published by publicspace.net on 23 Sep 2022

"Instrument de productivitate personală; se concentreze pe o sarcină"

Vitamina-R este o colecție de instrumente și tehnici concepute pentru a depăși cele mai mari provocări cu care se confruntă de productivitate casta de astăzi noua de profesionisti creativi: administrarea atenție și menținerea motivației.

Aceasta completează sarcina capturarea și organizarea de caracteristicile moderne de rezolvat managerii lista, de forțându-vă să se concentreze pe deplin asupra unei activități o dată și păstrarea distrageri la golf.

Vitamina-R netezește procesul creativ de a respinge noțiunea de praf carte de afaceri de disciplină de sine și complet cuprinzând modul în care creierele noastre sunt cu adevărat fir.

Vitamina-R se descompune sarcini mari, vag definite într-o serie de scurte "felii de timp", cuprinse între 10 si 30 de minute, fiecare cu obiective specifice, ușor accesibil și o acțiune. În timpul acestor felii de timp se va mentine concentrat pe realizarea numai acest singur obiectiv și vă oferă mecanisme de a face cu întreruperi, concentrare, etc

Vitamina-R se concentrează asupra noțiunilor de bază care vă permite să străpungă rezistența de amânare și creează o buclă de feedback pozitiv de realizări mici, pe care le obține mai aproape de obiectivele dumneavoastră final. Acest lucru reduce semnificativ stresul cauzat de profilează termene și o lipsă de o direcție clară, permițându-vă astfel să se bucure de pauze fără vinovăție în care puteți urmări alte interese.

Vitamina-R vă oferă "Acum și mai târziu consiliului", complet cu FastType magie, pentru a vă oferi un loc să-și arunce rapid toate acele lucruri care trec prin cap și permite să mă întorc la sarcina la îndemână.

În timp ce Vitamina-R va asista in obtinerea pe cu munca ta, păstrează, de asemenea, un record personalizabil de progresul pe care vă pot ajuta să detecta pozitiv, os si modele de lucru negativ, astfel, permițându-vă găsi calea care ti se potriveste cel mai bine.

Requirements: Mac OS X 10.6 or later

What's new in this version: The new version fixes a minor bug.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Vitamin-R on 12 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Vitamin-R Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review