VueMinder Lite USB 2020.08

VueMinder Lite USB 2020.08

Developer's description
Published by VueSoft LLC on 21 Nov 2020
 • Size

  37.04 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  21 Nov 2020
 • Downloads

  1,326 (2 last week)

"Un calendar gratuit care poate rula de pe un stick USB"

VueMinder Lite USB este o aplicație calendar gratuit, care poate rula de pe un stick USB sau o unitate nor. Acesta nu necesită instalare și nu va modifica computerul în nici un fel. Pur și simplu descărcați și rula pe orice PC Windows - chiar dacă nu aveți drepturi de administrator.

Dacă sunteți în căutarea pentru perfect companion pe baza de PC conectat la Google Calendar, l-ai găsit în VueMinder, care acceptă sincronizarea automată cu Google Calendar și puteți afișa programul dvs., indiferent dacă se întâmplă să fie on-line sau off-line.

Un browser calendar permite adăugarea de mai multe calendare, cum ar fi concediu, vremea locală, programe de sport, ocazii religioase, și mai mult. Puteți crea, de asemenea, propriile calendare, care sunt suprapuse în vedere la zi, saptamana, luna și. Evenimentele pot fi filtrate sau culori pe baza asociat calendar, categorie, prioritate, sau locație. Calendare poate fi, de asemenea, imprimate folosind o mare varietate de template-uri și setări.

Abonamente calendar ICS sunt pe deplin susținută, împreună cu capacitatea de a importa sau fișierele ICS export. Calendare pot fi salvate ca pagini web (HTML) pentru publicarea pe site-ul dvs. sau împărtăși cu alții. Caracteristici de imprimare sunt, de asemenea, prevăzute, cu un număr de stiluri de aspect și o fereastră de previzualizare care împrospătează dinamic pentru a arăta exact ceea ce va fi imprimat.

VueMinder strălucește cu adevărat în modul în care prezintă memento-uri, care pot fi fie ferestre pop-up sau alerte discrete desktop. Memento-uri pot fi configurate pentru a reda fișiere media sau chiar recita descrieri text-to-speech. În cazul în care difuzoarele computerului sunt întoarse în sus, vei putea să audă detaliile memento de la o altă cameră - nu mai întrebam ce computerul este beep despre.

Dacă sunteți familiarizat cu Microsoft Outlook, VueMinder va simți imediat familiar. Chiar dacă nu ați mai folosit Outlook, VueMinder este foarte intuitiv și ușor de învățat, cu multe accente convenabile, cum ar fi capacitatea de a anula concediere memento accidental.

Requirements: 1.0 GHz CPU, 512 MB RAM, Microsoft .NET Framework 4.7.2 or later

What's new in this version: -Improved the Details Pane and event tooltip to use the same font as the text editor. The font can be specified via the "Options -> Editors" menu command. -Corrected various Google Calendar syncing and authentication issues -Other minor corrections and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VueMinder Lite USB on 21 Nov 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
VueMinder Lite USB Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review