Internet Security 8.0

Developer's description
Published by PC Tools on 24 May 2016
 • Size

  3.93 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $59.95 Buy full version
 • Updated

  24 May 2016
 • Downloads

  742 (1 last week)

"Spyware avansat, adware și malware Remover"

New Internet Security este spyware remover cea mai premiata la dispoziție, și este recomandată de către experți și editori din intreaga lume drept cel mai bun software anti-spyware. Este lider mondial de protecție Spyware detectează, elimină și blochează nastiest spyware, adware, cai troieni, keyloggers, cookie-uri Spyware, adbots, spybots, teroriști browser (BHO), rootkits, phishing și a altor atacuri malware. Caracteristica OnGuard puternic oferă protecție în timp real și implementează mulți gardieni, care monitorizează în mod activ și proteja PC-ul de la atacuri spyware, inclusiv, imunizarea, protecția keylogger, procesele de malware, de protecție a site-ului, blocarea pop-up, monitor browser-ul și multe altele. În plus, se protejează în mod activ navigare web cu un built-in de blocare a pop-up, paza cookie și de protecție a site malitios. Spyware Doctor este ușor de utilizat și redus asupra resurselor PC-ul și veți aprecia viteza de super rapid de scanare, care este livrat de către mai multe scanere de specialitate. Această arhitectură unică permite Spyware Doctor pentru a depasi alte soluții anti-spyware ca fiecare scanner este specializată în identificarea trăsăturilor specifice de infecții pentru detectarea mai eficientă și eliminarea. Aproape orice funcție de Spyware Doctor poate fi actualizat prin intermediul procesului de actualizare inteligentă și este constant îmbunătățit și extins pentru a contracara amenințările cele mai agresive Spyware. Utilizatorii înregistrați primi actualizări gratuite, upgrade-uri și versiuni noi pentru un an întreg, astfel încât nu aveți nevoie să vă faceți griji despre a fi blocat cu tehnologia învechită. Bazându-se pe suport GRATUIT client 24/7 expert, este fiabil, eficient, și software-ul foarte recomandat. Deci, a proteja PC-ul acum de la spyware, adware, keyloggers, troieni și alte programe, vă recomandăm să obțineți Internet Security de astăzi este o descărcare gratuită.

Requirements: Internet Explorer 4.0+

What's new in this version: 1. Instant Messenger (IM) Guard Tool 2. Ability to remove challenging new threats designed to elude elimination 3. Enhanced ignore list with added security features 4. Enhanced scanning tools 5. System Restore Point 6. Protects your PC as you are working, surfing and playing

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Internet Security on 26 May 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Internet Security Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review