WinZip Malware Protector 1.0

WinZip Malware Protector 1.0

Developer's description
Published by WinZip Computing on 4 Sep 2018

"Scanare și elimina programele malware"

WinZip Malware Protector. Protejați PC-ul, munca și informațiile personale de la spyware, malware și alte programe malware. Nu mai spyware in piesele sale cu WinZip Malware Protector, software-ul care protejează PC-ul, fișiere, parole și informații personale. WinZip Malware Protector detectează și elimină spyware, malware, viermi și alte programe periculoase, în mod automat. Protejați-vă și odihniți-ușor ca monitorizeaza WinZip Malware Protector sistemul dvs. pentru tine, detectarea și eliminarea software rău intenționat ascuns în programe de pornire, cookie-uri, și alte fișiere și foldere. Stai la curent cu actualizări periodice medie WinZip Malware Protector poate proteja sistemul dvs. de cele mai recente spyware și amenințări. Program și personaliza scanare să ruleze la pornirea sau orice alt moment al zilei. Puteți alege, de asemenea, o rapida de scanare, Deep sau personalizat în funcție de nevoile și preferințele. Curățați browser-ul elimina bare de instrumente nedorite și add-on-uri din browsere populare, inclusiv Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera și Safari.

Requirements: Windows XP / Vista / 7 / 8

What's new in this version: WinZip--the most trusted name in compression software--is proud to introduce WinZip Malware Protector.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinZip Malware Protector on 4 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WinZip Malware Protector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1 votes)
Very good
Your rating
Your review