Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.4

Emsisoft Anti-Malware 8.1.0.4

Developer's description
Published by Emsisoft GmbH on 12 Sep 2013
 • Size

  188.38 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.95 Buy full version
 • Updated

  12 Sep 2013
 • Downloads

  4,957 (1 last week)

"Gratuit de scanare malware, îndepărtarea și protecție"

Emsisoft Anti-Malware este un scanner malware premium pentru a curăța și a proteja PC-ul de viruși, spyware, troieni, bots, adware și viermi. Acesta utilizează 2 motoare majore de scanare (Emsisoft de propriul + BitDefender Antivirus) pentru a găsi mai mult de 10 de milioane de diferite tipuri de software rău intenționat. Păstrați PC-ul curat, cu Garda de fișiere inclus și caracteristici de blocare comportament care opri în mod eficient toate noi infectii. Protecția Surf blochează în plus, accesul la site-uri frauduloase și periculos.

Emsisoft Anti-Malware a fost acordat cel mai bine ca în testul AV-Comparatives teste Real-World de protecție și MRG-Effitas realworld teste. Multe alte teste independente de atunci ca VB100 și MRG-Effitas cel mai bun performer în toate testele de malware zero-day 2011, 2012 și 2013, confirmă nivelul de clasă mondială în detectare a virusului. Check out cele mai recente teste pe www.anti-malware-reviews.com

Emsisoft Anti-Malware timp real foloseste 3 straturi pentru a proteja PC-ul impotriva infectiilor noi:

* Scanare pe bază de semnătură de către dualengine prinde pericole cunoscute imediat atunci când încearcă să ruleze sau sunt descărcate de pe web. Definiții malware noi (semnături) actualizări sunt disponibile cel puțin 24 de ori pe zi.

* Cu detectare a acordat unic comportament malware bazat, toate programele sunt monitorizate tot timpul. De îndată ce un program de face ceva suspect, acesta este oprit și a alertat. Oferindu-vă posibilitatea de a întrerupe acțiunile nedorite. Care oferă un plus de securitate împotriva amenințărilor noi și necunoscute pe care alții nu pot prinde.

* Protecție surf vă împiedică navigarea la malware raspandire si site-uri frauduloase.

Extras: Emsisoft Anti-Malware are o mulțime de opțiuni avansate de experți pentru a detecta și șterge malware manual.

Concluzie: Emsisoft Anti-Malware este un instrument complet pentru detectarea tuturor tipurilor de malware, viruși și spyware.

Requirements: 2 GHz CPU, 1 GB RAM, 200 MB HDD

What's new in this version: New special handling for potentially unwanted programs (PUPs); Significant speed performance improvements of the realtime protection; New Hybrid Updates with 90% less update traffic thanks to combination of incremental and differential updates.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Emsisoft Anti-Malware on 12 Sep 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Emsisoft Anti-Malware Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (13 votes)
Good
Your rating
Your review