AVG Internet Security 20.3.3120

AVG Internet Security 20.3.3120

Developer's description
Published by AVG Technologies on 14 May 2020

"Cumpărături online superioare și protecție bancară"

AVG Internet Security este o protecție absolută pentru tot ceea ce faceți online: cumpărături, servicii bancare, navigare, descărcare, trimitere prin e-mail, rețele sociale și multe altele. Dar asta nu este tot.

Protecție împotriva virușilor
Detectați, blocați și eliminați amenințările cu mai multă tehnologie de performanță inteligentă. AVG Internet Security abordează nu numai viruși, ci și programe malware, spyware, rootkituri, atașamente periculoase prin e-mail și spam. Când sunteți online, AVG LinkScanner vă avertizează asupra legăturilor web periculoase, în timp ce AVG Online Shield vă împiedică să descărcați fișierele infectate. Actualizările automate vă asigură că software-ul dvs. este întotdeauna actualizat.

Controlul confidențialității
Noul Shredder de fișiere integrat șterge definitiv fișierele sensibile pentru a le împiedica să cadă în mâinile greșite. În plus, veți obține mai multe Seifuri de date, astfel încât să puteți cripta și să stocați fișierele dvs. valoroase pe discuri virtuale protejate prin parolă de pe PC. Adăugați la această tehnologie Enhanced Firewall, tehnologia Anti-Spyware și Garda WiFi, și puteți fi siguri că oriunde vă aflați, acasă sau în mișcare, luăm intimitatea în serios.

Creșterea performanței
Și nu numai PC-ul și confidențialitatea ne ajută să ne protejăm. Performanța rămâne un factor important. Credem cu tărie că software-ul antivirus nu ar trebui să vă ajute niciodată, astfel încât tehnologia noastră inteligentă de scanare nu numai că reduce timpul de scanare, ci asigură că acestea au loc atunci când PC-ul dvs. nu este ocupat cu alte sarcini. Cu alte cuvinte, puteți continua și face ceea ce aveți nevoie fără întârzieri sau întreruperi.

Suport gratuit
Avem o mică problemă? Experții noștri sunt doar un apel telefonic gratuit: 24/7, 365 de zile pe an (SUA, Marea Britanie, Irlanda și Canada).

Îmbunătățirile aduse interfeței vă oferă, de asemenea, acces direct la o gamă largă de aplicații gratuite, pentru a vă ajuta să vă protejați și telefonul mobil și tableta. Combinați toate acestea cu asistență tehnică gratuită online gratuită și puteți fi siguri că beneficiați de cea mai înaltă protecție, de confidențialitate și de performanță - care este acum chiar mai ușor de utilizat.

Requirements: Intel Pentium 1.5 GHz; 512 MB of RAM; 1000 MB disk space

What's new in this version: Added privacy with File Shredder for safe file deletion and Data Safe for documents encryption. Easy access to AVG mobile apps. Improved detection and file reputation.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AVG Internet Security on 14 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AVG Internet Security Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (15 votes)
Very good
Your rating
Your review