Comodo Internet Security 12.2.2.7036

Comodo Internet Security 12.2.2.7036

Developer's description
Published by Comodo Security Solutions, Inc. on 24 Apr 2020

"Protecție totală împotriva tuturor malware-ului? gratuit"

Comodo Internet Security este soluția de securitate câștigătoare și gratuită pentru Windows care utilizează o combinație puternică de antivirus, firewall, auto-sandbox, prevenirea intruziunilor gazdă și filtrarea site-urilor pentru a vă proteja imediat calculatorul împotriva tuturor malware-urilor cunoscute și necunoscute. Scanerul nostru în timp real monitorizează în mod constant computerul pentru amenințări, protejându-vă din momentul în care porniți Windows. Scanerul nostru bazat pe cloud utilizează liste negre de viruși în timp real, deci nu trebuie să descărcați actualizări înainte de a primi protecție împotriva amenințărilor nou descoperite. Știați că software-ul antivirus tradițional poate detecta în jur de 40% din virusurile aflate în circulație? Ceilalți 60% dintre viruși sunt permise să ruleze deoarece sunt "necunoscuți" pentru programele antivirus. Comodo Internet Security vă protejează împotriva celorlalte 60% prin izolarea automată a tuturor fișierelor necunoscute într-un container securizat denumit "sandbox". Aplicațiile din sandbox funcționează cu privilegii restricționate, scriu într-un sistem virtual de fișiere și în registru și nu au acces la alte procese sau date private. Aceasta înseamnă că orice potențial nou program malware este blocat în siguranță, în loc să fie permis să ruleze amok ca și în cazul altor antivirusuri. Funcția noastră de securitate securizată oferă următoarea generație de securitate pentru servicii bancare și cumpărături online. În cadrul serviciului Secure Shopping, site-urile se vor deschide într-un mediu virtual care este izolat de restul sistemului dvs., astfel încât nimic pe care îl descărcați să nu-l poată infecta pe computer. Nu sunt permise alte procese care să interfereze cu browserul dvs., iar sesiunea dvs. online beneficiază, de asemenea, de verificarea certificatelor SSL, de protecția prin cheie, de filtrarea site-urilor, de blocarea ecranelor și de prevenirea conexiunilor la distanță. Acest lucru creează un tunel direct, amenințător la amenințare între dvs. și site-ul dvs. țintă, care nu poate fi hacked de malware sau hoți online. Indiferent dacă sunteți un novice IT sau un utilizator experimentat, Comodo Internet Security este cea mai bună protecție împotriva lumii online periculoase de astăzi.

Requirements: 152 MB RAM, 400 MB available hard disk space

What's new in this version: Improved Migrated virtually all HTTP URLs to HTTPs, Folder Protection.Fixed Uninstallation & Installation failed,Https website filtering no longer works on Chrome 78, Chrome crashes in Containment, CIS USB error,Uninstallation of Comodo KillSwitch and Cleaning Essentials, Freezes in Win10 build.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Comodo Internet Security on 24 Apr 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Comodo Internet Security Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (11 votes)
Very good
Your rating
Your review