EMCO Network Malware Cleaner 7.0.15

EMCO Network Malware Cleaner 7.0.15

Developer's description
Published by EMCO Software on 27 Oct 2018

"PC-uri de rețea de scanare și curățați-le de viruși"

Rețeaua Malware Cleaner este o soluție de rețea antivirus care vă ajută să vă protejați rețeaua de viruși, viermi, troieni si alte tipuri de malware. Acest instrument vă permite să scanați PC-uri de la distanță în rețea pentru a găsi și elimina malware. Este un bun plus față de antivirusi proactive instalat pe fiecare PC-ul, pentru că vă oferă o abilitate de a controla fiecare calculator din rețea pentru a găsi și distruge malware înmuiate prin scuturile antivirus.

Principalele caracteristici ale Rețelei Malware Cleaner sunt capacitatea de a face scanare virus pe PC-uri de rețea în modul silențios, fără întrerupere de muncă utilizator de la distanță, precum și capacitatea de a PC-uri de la distanță de curatare de virusi găsite în modul silențios prea. Rețea motor de scanare este optimizat pentru a funcționa în rețelele mari în mai multe PC-uri simultan, astfel încât toate operațiunile de rețea sunt rapide.

Aplicarea și-a actualizat frecvent baza de date virus cu mai mult de 10.000 de semnături. Acesta conține informații despre cele mai recente, cele mai periculoase amenințări, furnizate de către conducere laboratoarele antivirus și prezentate de către utilizatorii aplicatiei.

Requirements: Intel Core 2 Duo Processor or equivalent, 2 GB of RAM, 250 MB of free disk space.

What's new in this version: Version 7.0.15 includes a few bug fixes.

 • Updated

  27 Oct 2018
 • Downloads

  2,540 (2 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EMCO Network Malware Cleaner on 27 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EMCO Network Malware Cleaner Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (16 votes)
Good
Your rating
Your review