Immunet 7.3.12 Build 20143

Immunet 7.3.12 Build 20143

Developer's description
Published by IMMUNET on 8 Jan 2021
 • Size

  3.34 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  8 Jan 2021
 • Downloads

  1,459 (2 last week)

"Protejaţi-vă PC-ul."

Immunet Protect vă oferă un strat rapid, suplimentar de protecţie, care nu va încetini PC-ul. Compatibil cu antivirus existente.

Principalele caracteristici ...

Rapid Antivirus:
 · Protecţia foloseste viteza de cloud computing pentru a oferi protecţie în timp real pe PC. Stai protejat împotriva peste 13 milioane de viruşi şi mii de noi amenintari de zi cu zi, fără a descărca vreodată un alt fişier de detectare a virusului din nou. Pur şi simplu rămâneţi conectat la Cloud Immunet de a păstra toate detectarea de viruşi până la data de.

 · Immunet Protect GRATUIT este ideal pentru consumatorii care doresc protecţia rapid, care nu incetinesc PC-ul lor, inclusiv studenţii, familiile, şi de utilizatorii de netbook-uri.

Mic şi uşor:
Amprenta  · este de până la 35 de ori mai uşoare decât soluţiile tradiţionale antivirus. Disc redus Immunet şi utilizarea memoriei nu va cântări în jos PC-ul, spre deosebire de alte soluţii.

 · produse antivirus existente dura până spaţiu între 100MB şi 350MB de disc, şi Immunet este mai usoara decat toate acestea cu doar 10MB de spaţiu pe hard disk necesar.

Bazate pe comunitate:
 · de protecţie vă permite să ofere o protecţie la prietenii dvs. pentru GRATUIT. Immunet Protect este prima aplicaţie antivirus create pentru a proteja comunitatea dvs. şi de reţea socială. Adăuga cu uşurinţă pe oameni să Comunitate Immunet şi a vizualiza on-line lor statut de protecţie.

În timp real de detectare:
 · în timp real de detectare de la Cloud Immunet impotriva virusilor, spyware, bots, viermi, troieni, keyloggers şi fără a descărca toate fişierele de semnături. Stai protejat cu imunitatea colectivă şi tehnologia inteligentă de detectare a virusului, care nu incetineste PC-ul.

Companion Antivirus:
 · Companion Antivirus înseamnă că Immunet este compatibil cu solutiile antivirus existente. Immunet adaugă un strat suplimentar, usor de protecţie pentru o mai mare pace a mintii. Deoarece soluţiile tradiţionale antivirus detecta, în medie, doar 50% din amenintari online, majoritatea utilizatorilor sunt underprotected, care este motivul pentru fiecare PC-ul poate beneficia de stratul esenţial Immunet de securitate.

Forţa de aderenţă în cifre:
 · Tehnologia Imunitatea colectivă foloseste inteligenta comun privind ameninţările s-au adunat în cadrul Cloud Immunet. Tehnologia de detectare a virusului Immunet imbunatateste continuu cu fiecare nou utilizator care instalează Immunet Protect. Când Immunet detectează o ameninţare pe PC-ul unui utilizator, această ameninţare este blocat de la a afecta toţi utilizatorii din Comunitate Immunet simultan, oferind tuturor utilizatorilor Immunet imunitate comun împotriva viruşilor de calculator.

Scanează inteligente:
 · inteligentă Scanează în mod eficient a detecta şi elimina viruşii, bots, viermi, troieni, spyware, keyloggers şi datorită puterii de inteligenţă colectivă şi Cloud Immunet.
Alegeţi din mai multe opţiuni de scanare:
 · Flash Scan (a procesului şi Registry)
 · particularizată de scanare (anumite fişiere şi directoare)
 · Scanare completă sistem

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Immunet on 8 Jan 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Immunet Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review