McAfee Total Protection 19.0 Build 16.0 R22

McAfee Total Protection 19.0 Build 16.0 R22

Developer's description
Published by McAfee Inc on 3 Apr 2020
 • Size

  5.44 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $44.99
 • Updated

  3 Apr 2020
 • Downloads

  17,938 (3 last week)

"Monitoriza starea de securitate a computerului"

Pachetul McAfee Total Protection a fost proiectat pentru a oferi cuprinzătoare, proactivă 12-în-1 de securitate care poliţiştii de ceea ce ai de valoare şi cu McAfee SiteAdvisor Plus, activ protejează PC-ul dvs. de la interactiunea cu site-urile web periculoase. Continuu şi actualizarea în mod automat, McAfee serviciu ajută la prevenirea atacurilor online, hacker-ilor, cu cea mai recentă de protecţie. De asemenea, este dotat cu o capacitate de back-up şi restaurare pentru accidente de calculator şi de ghinioane de mediu.

McAfee Total Protection include multi-utilizator Control parental, de protecţie de la furtul de identitate, spam-ul, şi înşelătorii. Cu serviciul de securitate McAfee, veţi avea întotdeauna cele mai recente îmbunătăţiri şi actualizări de ameninţarea pe care blocheaza virusii si spyware. De asemenea, include un firewall pentru a descuraja hacking.

McAfee SecurityCenter

McAfee SecurityCenter vă permite să monitorizeze starea de securitate a computerului, ştiu imediat dacă virusul computerului, spyware, e-mail, şi servicii de protecţie firewall sunt up-to-data, si Legea privind potenţiale vulnerabilităţi de securitate. Acesta oferă instrumente de navigaţie şi de control care aveţi nevoie pentru a coordona şi de a gestiona toate zonele de protecţie a computerului.

Înainte de a începe configurarea şi gestionarea de protecţie a computerului, revizui interfata SecurityCenter şi asiguraţi-vă că aţi înţeles diferenţa dintre statutul de protecţie, categorii de protecţie, şi servicii de protecţie. Apoi, pentru a actualiza SecurityCenter asigura că aveţi cea mai recentă de protecţie disponibile de la McAfee.

După ce vă sarcinile iniţiale de configurare sunt complete, utilizaţi SecurityCenter pentru a monitoriza starea de protecţie a computerului. Dacă SecurityCenter detectează o problemă de protecţie, te avertizează, astfel încât să poate repara sau de a ignora problema (in functie de gravitatea acesteia). Aveţi posibilitatea de a revizui, de asemenea, evenimente SecurityCenter, cum ar fi modificări de configurare de scanare antivirus, într-un jurnal de evenimente.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested McAfee Total Protection on 3 Apr 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
McAfee Total Protection Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (25 votes)
Good
Your rating
Your review