MoSo Anti-Malware 2008 4.0

MoSo Anti-Malware 2008 4.0

Developer's description
Published by MoatSoft,inc. on 6 Feb 2016
  • Size

    16.69 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $29.95 Buy full version
  • Updated

    6 Feb 2016
  • Downloads

    437 (1 last week)

"14 scuturi timp real și scoateți 730000 malware"

Moso Anti-Malware 2008 este o suita de securitate, care include un anti-keylogger, un remover complet gratuit MSN vierme, o ștergere de utilitate forță, și un instrument de management de sistem.

Moso Anti-Malware 2008 poate elimina și bloca peste 730,000 cunoscute de malware amenintarilor de pe Internet de nisip de la vreodată fiind instalat pe computer, Când inalta Anti-Malware detectează un program rău intenționat sau un comportament potențial nedorite, utilizatorul este alertat imediat și poate împiedica programul de funcționare sau modificarea ceva, inalta anti-Malwareis, de asemenea, un HIPS care oprește malware înainte de a ajunge pe la computer.

Caracteristica cea mai importantă nou de inalta Anti-Malware 2008 este de 14 Protectii Real-Time, această caracteristică urmărește executarea de fiecare program în sistem, aceste scuturi de lucru la fel ca punctele de control de securitate în computer, sistemul de monitorizare, aplicare, precum și modificări Internet și Activitatea de orice potențial hazardous.With scuturi timp real activate, multe aplicatii spyware pot fi interceptate și dezactivate înainte de a putea fi instalate, ajutând pentru a opri potențiale scurgeri de securitate înainte de malware are capacitatea de a rula.

Moso Anti-Malware au, de asemenea, instrumente de avans față de multe din variantele lor necunoscute, inalta Anti-Malware este mai mult decât un malware remover care scanează deturneze programe de computer și trucurile sistemul dvs., gestionează domeniul major de PC-ului. Cu "instrumente de avans", veți ști tot ceea ce se execută în computer, inclusiv procesul de sistem, software-ul general, spyware / adware și virus. De asemenea, puteți detecta extensii IE, BHO (browser plug-in-uri), precum și informații despre serviciile și așa mai departe.

Anti-keylogger poate preveni keylogger de lucru și notifică utilizatorii despre acest comportament, inalta Msm Remover vierme poate elimina o mare ammount MSN variante de vierme doar faceți clic pe unul button.The vigoare delete poate șterge orice fișier blocat în sistemul dumneavoastră, inalta Anti-Malware poate proteja procesele de solutii antivirus de la încetarea ilegale de troieni.

Requirements: Windows98/me,Windows2000,XP,NT,2003,VISTA

What's new in this version: New 14 real-time shields,Stops malware programs before they can run.now we can remove and block over 730000 known malware and internet threats from ever being installed in your computer.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MoSo Anti-Malware 2008 on 6 Feb 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Infected
  • Avira:

    Infected
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
MoSo Anti-Malware 2008 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review